[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
洗唔洗入定啲禮包捉火鳥雷鳥
屌 走左隻IV95既洛基
係我見過最高既洛基
公平咩 2連EX都彈
荃灣幾時出利呀DIU

hi

今朝煙左隻冰雞
部左成日一隻利都無

呢到係咪個個都係100金幣買卷狂捉?

啲人包禮包

即係點 ?今日先裝返咩都唔知

佢依家有禮包買
買曬大約用3000COIN,有差唔多50張卷

呢到都舊水
係我見過最高既洛基
公平咩 2連EX都彈

我都煙過2隻96
係我見過最高既洛基
公平咩 2連EX都彈

我都煙過2隻96

諗住捉多幾隻高IV
點知
事實證明 技術係其次
運仔係最重要
好耐冇玩依家down返
想問下依家每個人捉同一隻寵iv係咪唔一樣
我用wecatch 見到附近有9x% iv 但捉返黎佢話很難派上用場
好耐冇玩依家down返
我用wecatch 見到附近有9x% iv 但捉返黎佢話很難派上用場

Lv30之前係
留卷打雷鳥
好耐冇玩依家down返

Lv30之前係

thanks!! 唯有多啲升lv
好耐冇玩依家down返

Lv30之前係

星期五朝早八點前,捉任何寵都會有雙倍經驗同糖,襯機捉多啲波波,開幸運蛋升Lv啦
今日急凍烏2波in
wecatch係咪又死左
好耐冇玩依家down返

Lv30之前係

星期五朝早八點前,捉任何寵都會有雙倍經驗同糖,襯機捉多啲波波,開幸運蛋升Lv啦

30之後就會FIX?
頭先打利基亞 2XXX 不過有人係???

路過仲捉左條閃光鯉魚王 依家仲有無其他色違寵?
THANKS

打孖出

AB餐一齊食好d喎

Sor
想問下打神獸係咪開到8點就完
利基亞會唔會有期限
softban 有咩計 , 一搭完地鐵就soft ban咗

dklm打到最尾得返我
好耐冇玩依家down返

Lv30之前係

30之後就會FIX?
頭先打利基亞 2XXX 不過有人係???

路過仲捉左條閃光鯉魚王 依家仲有無其他色違寵?
THANKS

因為佢之前未捉過咁高CP,所以係???

暫時未有
Sor
想問下打神獸係咪開到8點就完

朝六晚九(呢兩日都係八點八左右就係尾場)
softban 有咩計 , 一搭完地鐵就soft ban咗

有人話轉個Pokestop 40次就解ban
荃灣有利啦
荃灣有利啦

邊度 返緊去
荃灣有利啦

邊度 返緊去

放工有冇人一齊捉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞