[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
捉過357隻小磁怪
但一隻>90既都冇

好似有BUG
關個編號事 愈近唔知邊個位就愈高 相反就愈
所以野生既編號前既全部都係垃圾
頭先爬文見到 唔肯定

一定唔關事啦,隻隻都有高IV,睇你好唔好彩架咋

我100親既都係辣殺
比卡超, 毽子棉, 地鼠, 小海獅
係得隻咩利羊叫有D睇頭
但難儲糖

有隻100老噴
上次進拍翼龍爪
依家有得洗技
係咪可以避到攻擊?
掃走好似都中
已經唔理直接普攻儲氣出技算

可以, 但有bug避到大技都會照扣足血令到隻寵假死
要人手換寵
係咪可以避到攻擊?
掃走好似都中
已經唔理直接普攻儲氣出技算

可以, 但有bug避到大技都會照扣足血令到隻寵假死
要人手換寵

唔避狂打會比較好?
死左直接換其他打
咁打法會快啲?
有冇方法可以彈少d game 彈到傻

拎到十個用左3個捉到?
想問剩底果7個可唔可以留底下次用?

拎到十個用左3個捉到?
想問剩底果7個可唔可以留底下次用?

唔得
紅色鯉魚龍點有
紅色鯉魚龍點有

岩岩裝返黎玩 lm

其實好高興見到多返好多人玩, 令到個氣氛好左

但諗到 不久將來又無端端有班人 因為難捉難升無更新 又選擇棄 game

就有啲 心 up

btw, 請珍惜 market 入邊 賣少見少既 「真正」手機遊戲

Ok del game
岩岩裝返黎玩 lm

但諗到 不久將來又無端端有班人 因為難捉難升無更新 又選擇棄 game

就有啲 心 up

btw, 請珍惜 market 入邊 賣少見少既 「真正」手機遊戲

唔使不久
活動完左即刻冇人玩
岩岩裝返黎玩 lm

就有啲 心 up

唔使不久
活動完左即刻冇人玩

del 左真係唔好再返嚟啦 , 斷斷續續咁玩無意思

on9 玩game邊有「冇意思」 人地中意點玩咪點玩,你理得人
有冇方法可以彈少d game 彈到傻

隻game iOS 一run就扯1Gb ram,6s or above 先好玩
岩岩裝返黎玩 lm

就有啲 心 up

唔使不久
活動完左即刻冇人玩

佢唔更新真係好無癮
自問係個pokemon小粉絲都頂唔順棄左game一陣
岩岩裝返黎玩 lm

就有啲 心 up

唔使不久
活動完左即刻冇人玩

戇鳩
岩岩裝返黎玩 lm

就有啲 心 up

唔使不久
活動完左即刻冇人玩

佢唔更新真係好無癮

棄game 再玩根本冇問題,等其他神獸出再玩過
岩岩裝返黎玩 lm

就有啲 心 up

唔使不久
活動完左即刻冇人玩

佢唔更新真係好無癮

棄game 再玩根本冇問題,等其他神獸出再玩過

連黃金鯉魚王都有
捉過357隻小磁怪
但一隻>90既都冇

好似有BUG
關個編號事 愈近唔知邊個位就愈高 相反就愈
所以野生既編號前既全部都係垃圾
頭先爬文見到 唔肯定

fix左十世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞