[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
應該各星蛋都有一張卷

唔駛多 初級 (1-2 星) 中級 (3-4星) 高級 (5 星) 各一
N 記成個廢中廢老咁款 , 唔識進步既
啲 1-2 星 咪又係長期浪費, 倒不如大方啲, 畀人打下當升下 exp 仲好啦

agger

N 記 真係好撚 孤寒 同 小家

1) 一周年, 玩足一年既玩家竟然無特別獎勵, 送下金幣 , 10 公里蛋, 孵蛋器都好呀

2) 條街啲精靈弱雞到離譜, 80% 以上係 LV 20 或以下, iv 低都算, 彈幾個波捉到又因為星塵太少而唔會考慮升, 捉一隻個星塵又低得可憐 , 刷 stop 又 on 99 咁得 3 件 items 全撚部小家 setting 都係想班家走去課金 但事實證明, 只要個 game 內容好 (出神獸 , 搞活動) 自然有人課金架啦, 咁佢當初成堆小家 setting 咪 就係 on 9 地趕客囉

3) 驚死啲玩家 會儲齊小精靈咁款 成鳩日 set 到 d S 級, 稀有小精靈喺荒山野嶺既 stop 出現。 大佬有哂 IT 狗去計邊啲 stop 多人刷, 邊啲少刷架啦 。 專搵啲少刷既 stop 去出大怪

講真
佢個trade幾撚時出
又驚飛人trade怪
自己又唔捉
trade下d進化素材都好丫
今日打左場利
去到得番最後幾分鐘
入場13個
打果時得9個
一開波 3份1時間就扣左半血
跟住d人死晒寵唔撚入番黎
得番我同fd+個街場友
最尾打唔贏

咁似晏就葵芳個場既

我係打到殘血得返我係到打

明明左上仲有9個人

最後3秒贏

所有死左唔入返場打既都捉唔撚到

我就係葵芳果場
不過我輸完就夠鐘
無得再打

打到一半時間睇睇條血同場上既寵咩情況

如果仲係好多血場上面開始係廢寵

場raid仲夠時間就果斷走場喇

慳返啲藥水同真心玩既人打仲好

一定打得贏囉
全部老斑黎
半時間得番4份1
班友自己都諗住贏硬先唔入番黎
正仆街

開波就放吉利既大有人在喇
你話最後一隻頂住就話啫

都唔知頂黎做乜
我唔死個傷害+1粒波
死左入番又係+1粒波

有時可能無時間換唔切
n記玩咗成年,係咪呢兩日先知啲玩家想要咩
raid咁早收工
想搵下老班黎開圖鑑都無
炎帝 ATK 都只係得 235 , 火伊 ATK 有 246 ?

有咩根據 ? 動畫入邊 伊貝好撚勁架咩 ?

火伊物攻130, 炎帝物攻先得115, 火伊完勝
特攻火伊90, 炎帝95
不過炎帝血厚好多
暑假就好心開足全日 Raid 啦

Amazing summer
缺stardust缺到乜都捉
搞到得番3個紅波

夜晚八點就完真係無癮
炎帝 ATK 都只係得 235 , 火伊 ATK 有 246 ?

不過炎帝血厚好多

諗諗下火系真係唔知升邊隻好
老噴奉神火伊好似都係到喉唔到肺
定等火鳥

不過炎帝血厚好多

定等火鳥

火系勁寵多不聲數
係都等雷鳥啦,玩到日月勁既雷系都係果幾隻

夜晚八點就完真係無癮

7點就收曬工
想搵下都唔得閒

不過炎帝血厚好多

定等火鳥

火系勁寵多不聲數

因為太耐冇玩了,D STARDUST唔係好夠用
火系想揀一隻出黎升左先

關咩事, 依隻又唔係學生 game

夜晚八點就完真係無癮

我收 8 點,佢又收 8 點,更冇癮

唯一神你都唔識?
依家RAID改左朝6晚8...

但我番工6點幾先起身...
要趕車玩唔到...

8點有時都未走...玩條毛

不過炎帝血厚好多

定等火鳥

火系勁寵多不聲數

火系想揀一隻出黎升左先

老噴點睇
想問下每日夜晚9點後係咪無得打團戰?

不過炎帝血厚好多

定等火鳥

火系勁寵多不聲數

火系想揀一隻出黎升左先

老噴點睇

有一隻,但係咪等埋火鳥先好D
伸手黨係咪唔識咩嘢叫做爬文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞