[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
急真係要直掉
次次一轉就掉左去背後
出鳳凰會唔會冇人打

唔會,一定都係好多人

超夢夢同夢夢應該係爆多人

垃圾鳳凰
咩撚野技設計黎
晒晒咁高cp
如果keep 住有神鳥打 岩岩星期日打得咁辛苦做乜

同埋就真係變公廁
打raid 打到無曬藥水

復活藥都係
我而家驚唔夠藥多過唔夠打

x2 以前玩就留波掉藥,呢家

坐一程電車乜藥水都返哂黎

而家出波多過出藥好多

屌n記老味

都係要坐電車轉架啦
得呢個方法可以唔使咁辛苦一炮過拎藥水拎波拎經拎蛋

座長途巴士都得
琴日收工座606 去藍田
成功捉到利基亞同急凍鳥既人可唔可以講下你地捉個陣有無食咩莓呀提子咁

復活藥都係

而家出波多過出藥好多

屌n記老味

都係要坐電車轉架啦

座長途巴士都得
琴日收工座606 去藍田

巴士始終移動太快,電車可孚蛋
成功捉到利基亞同急凍鳥既人可唔可以講下你地捉個陣有無食咩莓呀提子咁

1蕉n莓

齋比金色果佢食咋喎,無乜特別
捉唔捉到只係彩數
Excellent throw照爆波
乜throw都無都可以gotcha
所以一切都是運
如果keep 住有神鳥打 岩岩星期日打得咁辛苦做乜

同埋就真係變公廁

出現度係公廁
但捕捉難高先係重點

出現度高係公廁無錯 但佢難捉先拎呢兩日捉得多既人唔算多 更加有人係捉唔到

但如果日後都keep 住周街都係, 久而久之全世界都幾十隻100iv 啦

講真我寧願數量極少 / 限一日只可以打一次/ 好似trailer 咁要揀要邊隻(揀左就冇得要其他), 同時又可以放gym, 咁先有意思

不過係賺錢角度, 又好難怪niantic..

捉唔捉到只係彩數
所以一切都是運

所以畀波蘿仲實際
有冇巴打覺得今日出既神獸難捉左
仆街miss左兩隻急凍鳥一隻基J亞
青衣城大堂連續幾日都出急凍鳥
但果個位可以點入去

捉唔捉到只係彩數
所以一切都是運

未試過excellent 個下捉到, 反而有兩次係nice throw 但秒捉 (即係個波無搖擺, 直接d 星星S形出) 有冇人明

捉唔捉到只係彩數
所以一切都是運

未試過excellent 個下捉到, 反而有兩次係nice throw 但秒捉 (即係個波無搖擺, 直接d 星星S形出) 有冇人明

Critical catch

唔係叫命運投擲 (DESTINY THROW)咩
打raid 打到無曬藥水

復活藥都係

而家出波多過出藥好多

屌n記老味

都係要坐電車轉架啦

唔通特登過海咩
平日要返工架大佬

復活藥都係

而家出波多過出藥好多

屌n記老味

都係要坐電車轉架啦

唔通特登過海咩
平日要返工架大佬

我鬼知你住邊咩
全世界得你一個要返工
唔好意思咁多位,想問下e個樹果數量係代表d咩?搵極都搵唔到,我又冇餵過佢食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞