[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
話說我美國呢邊已經認得到d勁人,
幾隻38up既帶隊,好有自信,有d串
不過佢地打lugia果d好撚痛,

同埋有時呢邊d 人開波果陣會叫定d隊友用咩寵, 廢事成班on99咁用埋d錯既野黎打raid boss, d人會好主動咁去睇下有邊d在場既人係玩緊, 之後叫埋一齊打
人太多既時候緊有幾個人出黎去叫人分隊,分組之類黎打

我個fd係美國個死城,急凍鳥都無人打,好慘

其實香港都應該咁做,係tg group見到好多人呻啲豬隊友累街坊

你依家有幾多星塵
如果唔缺啟暴龍既又真係要塵好啲既

而家farm完17萬咋
啟暴龍有兩隻三千龍技, 有二百幾粒糖, 目標完event前去到500,
都係等有靚既85% iv 以上既dratini進完再升上30, 為左慳stardust寧願高level d, 低小小iv都無所謂, 慳糖慳星塵

咁真係掃塵好過啦..........
低IV但係高CP我都照用(不過唔升),留番黎升其他野好過
咁個比超帽仲有冇機會有

見到仲有有帽比卡超捉,有帽比超應該仲有

我都未孵呀,手頭上八隻係5k

今朝孵左隻
官方確認

傳說精靈會長期在遊戲中出現
- 即係唔使急,但係有券記住用

留意網站,將會有更多傳說精靈登場!
- 有更多傳說精靈登場?

詳情請@HKPGC in Telegram

繼續出都好但可唔可以唔好公廁

我覺得佢係講緊會keep住換新legendary 比我地捉
姐係收起冰鳥同利基亞換可能鳳凰出黎咁?
其實啲白波係咪冇得儲,一定逼你用晒?

係........捉唔到就聽日由頭黎過

第一頁個條link有答到架囉
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

本身以為就黎冇 (本身預佢Extend幾個鐘)
之後訓醒之後就係咁捉野又性farm左7-8萬
早知唔玩到咁累

我又係........尋日專登放工過海去維園捉人仔(鐵腕)
跟住夜啲又去吸櫻、開幸運蛋作最後衝刺

官方確認

傳說精靈會長期在遊戲中出現
- 即係唔使急,但係有券記住用

留意網站,將會有更多傳說精靈登場!
- 有更多傳說精靈登場?

詳情請@HKPGC in Telegram

繼續出都好但可唔可以唔好公廁

我覺得佢係講緊會keep住換新legendary 比我地捉
姐係收起冰鳥同利基亞換可能鳳凰出黎咁?

正路係咁做
不過N記唔會諗到正路野

同埋有時呢邊d 人開波果陣會叫定d隊友用咩寵, 廢事成班on99咁用埋d錯既野黎打raid boss, d人會好主動咁去睇下有邊d在場既人係玩緊, 之後叫埋一齊打

其實香港都應該咁做,係tg group見到好多人呻啲豬隊友累街坊

一有Raid呢邊就玩家搵玩家, 問係咪打raid, 係就企埋一齊,
遲去既人都會實知d人成班企哂係度一定係打raid, 之後join埋
如果大家各至企,又唔知幾時開始, 又唔可以叫大家一齊用咩寵

死城就真心慘, 好在我返學同自己屋企果邊都大把人玩
咁個比超帽仲有冇機會有

見到仲有有帽比卡超捉,有帽比超應該仲有

我都未孵呀,手頭上八隻係5k

今朝孵左隻

我圖鑑爭比超同圖騰囉
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

尋晚已經捉哂啲波同菠蘿,食飯同收工要去補給下
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

尋晚已經捉哂啲波同菠蘿,食飯同收工要去補給下

無哂波了
想問下依隻值唔值得進化?啱啱孵出黎

留糖
有冇手足係唔夠白波用? 痴線得6個機會

盡量有同隊既人多d打
8,9個波或以上好好多

呢隻升黎霸Gym攞Coins
如果你唔霸Gym既,可能唔駛升

伸手黨就唔使答佢啦
淨係識問問問

一有Raid呢邊就玩家搵玩家, 問係咪打raid, 係就企埋一齊,
遲去既人都會實知d人成班企哂係度一定係打raid, 之後join埋

依家香港就係去到就入場,一個企東一個企西,唔似得你個邊咁有人教路

我係想霸gym呀 好耐無玩依家玩翻無乜勁寵 想睇下依隻啲iv值唔值得投資

伸手黨就唔使答佢啦
淨係識問問問

答完先記得,益下佢,無下次

我岩岩都生左隻80幾iv
但咁低iv驚曬糖

依家香港就係去到就入場,一個企東一個企西,唔似得你個邊咁有人教路

呢隻game目的就係要bring people together, 大家試下去咁做啦
呢兩日起碼HATCH左廿隻蛋
但一隻比超都冇

我岩岩都生左隻80幾iv
但咁低iv驚曬糖

我之前無捉過吉利蛋 一孵就開圖 就見到有56粒糖 依家會送咁多嫁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞