[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今日休息, 唔衝了
岩岩打銀鳥打到times up
而家先知原來可以重新再打唔扣pass

Old news左唔好意思

彈game 死哂6隻
都可以入番去打 唔會再扣卷

彈game 死哂6隻

屌那星 20個人 得2,3條友打 打到times up只係扣左1/5血 嬲撚到

彈game 死哂6隻

屌那星 20個人 得2,3條友打 打到times up只係扣左1/5血 嬲撚到

打左150秒條血冇扣到一半就好走啦
銀鳥係咪長駐有得打
銀鳥係咪長駐有得打

冰鳥今日全日唔見
終於捉到冰雞
但隻利今日打3場又走晒
今日尾水五星Raid(急=急凍鳥;利=利基亞

5星RAID list 戰鬥時間為兩小時,可使用普通RAID pass

1719青衣北担杆山路 急
1719黃大仙鳳德邨 急
1727新蒲崗彩頤花園 利
1733 土瓜灣天龍會 急
1734 慈雲山警署 利
1734 葵芳青年學院 急
1742 深水埗警署 急
1744黃大仙龍蟠苑 急
1744 石硤尾澤安村 利
1815 九龍城城寨 ( 豪門)急
1816 大角咀中華聖母堂 急
1820 荔公迴旋處塔 急
1825 紅磡火車站急
今日兩場急都走哂,好撚煩,哂左我一個課金pass, 以後只用免費pass打急同利算了

走撚左 送返啲 安慰獎都好呀
走撚左 乜春都無

Same here

5星RAID list 戰鬥時間為兩小時,可使用普通RAID pass

1825 紅磡火車站急

1833 中山紀念公園 急
1844司徒拔道警隊博物館急
1844 上水廣場 利
1844 慈雲山南巴士總站 急

Source: 香港名人俱樂部 Pokemon go telegram group

彈game 死哂6隻

打左150秒條血冇扣到一半就好走啦

巴打講得岩
一半時間都扣唔到一半血 好走
唔好哂藥水同時間
打神獸果時 睇下左上角人數 10個以下基本都好難過到

1825 紅磡火車站急

1833 中山紀念公園 急
1844司徒拔道警隊博物館急
1844 上水廣場 利
1844 慈雲山南巴士總站 急

Source: 香港名人俱樂部 Pokemon go telegram group

咁早尾水
荃灣幾時先肯出隻利
咁早尾水
荃灣幾時先肯出隻利

Raid係好早就完
有冇人覺得 唔知由幾時開始 條街捉到既精靈, cp 又唔高 iv 又低, 好耐先捉到一隻 iv 過 90 既

以前肯定唔係咁

你個名解答左你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞