[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
邊度多櫻花
聽日如果俾我捉到埋隻路基亞就好喇
點解咁多人curve波都係逆時針
點解咁多人curve波都係逆時針

左手

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度
岩岩裝返黎玩 lm

其實好高興見到多返好多人玩, 令到個氣氛好左

但諗到 不久將來又無端端有班人 因為難捉難升無更新 又選擇棄 game

就有啲 心 up

btw, 請珍惜 market 入邊 賣少見少既 「真正」手機遊戲

唔使不久
活動完左即刻冇人玩

del 左真係唔好再返嚟啦 , 斷斷續續咁玩無意思

佢唔更新真係好無癮
自問係個pokemon小粉絲都頂唔順棄左game一陣

棄game 再玩根本冇問題,等其他神獸出再玩過

連黃金鯉魚王都有

-6 捉完隻雀附近有條魚 上次玩已經係黃金魚(仲要event 內捉唔到)

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

肯定,得返一次機會,預唔得架喇,但又真係唔多想課俾佢
已經狂捉都勁缺stardust
無雙倍點算
屋企出左一隻急凍鳥但係根本無人打

係邊

沙田小瀝源

我都係
屋企接近荒山野嶺

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

Lugia之後仲有喎,係急凍,雷鳥Ho-oh有限時
屋企出左一隻急凍鳥但係根本無人打

係邊

沙田小瀝源

我都係
屋企接近荒山野嶺

叫飛人幫手囉

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

Lugia之後仲有喎,係急凍,雷鳥Ho-oh有限時

咁都好d
如果聽日神運捉到就課曬果三個pack俾佢

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

用每人辛苦打番黎既1000金換曬入場卷

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

用每辛苦打番黎既1000金換曬入場卷

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

好彩冰鳥91iv 利基亞88

唔係應該del game

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

我隻冰雞98iv,係差隻路仔未捉到,好想儲

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

咁我聽日搏冰雞算

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

我兩隻都82.2,不過有就算啦,仲要wonder,唔捉了,遲d捉雷鳥同火鳥好過
有冇方法可以彈少d game 彈到傻

換 Android 機 , 講完

An機先勁彈勁lag
利申我朋友用LG G6玩到發脾4

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

我都無捉到 >95iv,不過算啦捉到開圖鑑又>85iv 已經達成心願了
今日先玩返 仲有無得捉
有冇方法可以彈少d game 彈到傻

換 Android 機 , 講完

An機先勁彈勁lag
利申我朋友用LG G6玩到發脾4

iPhone6 自從出左Raid之後彈到仆街

水時巴 祝你一球入魂

0課有難度

0課玩家

最後一隻利基亞一隻冰鳥

收手真係好辛苦

我兩隻都82.2,不過有就算啦,仲要wonder,唔捉了,遲d捉雷鳥同火鳥好過

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞