[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
d路基亞全部係山卡啦位
Btw 琴日見到隻100肥大係山

過左十世先post

而家出左技能書, 依隻捉到已經非常好J

1 技有冇得洗?

Btw 琴日見到隻100肥大係山

過左十世先post

而家出左技能書, 依隻捉到已經非常好J

1 技有冇得洗?

好似唔準,有幾次佢話附近有80iv公廁寵
但我咁岩捉番黎係廢到用唔到
仲有點解荒山野嶺就見到係100iv
平時人多既地方就連iv都冇顯示

N記出埋

雷鳥果段時間岩岩好去旅行

仆街啦
琴日仲有十幾萬星塵,今朝一開得返百幾 係咪俾人爆左ac
兩部電話登入同一個帳號mass evolve
有冇人試過

我之前冇玩幾個月, 呢幾日開番都發現有D怪多左, 同星塵多左, 有D小怪都多左
睇番D怪的日期個段時期都冇玩過

我之前冇玩幾個月, 呢幾日開番都發現有D怪多左, 同星塵多左, 有D小怪都多左

前日裝返黎玩有廿幾萬星塵,琴日得返十幾萬已經覺得怪怪地

N記出埋

仆街啦

Go where

你係飛狗 Or 有用第三方程式啦肯定

以前有用過all g關事?

N記出埋

仆街啦

外國捉囉 除非你去蝗國

去美帝度 但唔知我去個度多唔多人玩
煙左隻雀
明大家既感受
企係度等左20分鐘先夠人開拖打,點知打完得個吉
長沙灣地鐵站b出終於無煙 好感動遲到翻工都抵

你係飛狗 Or 有用第三方程式啦肯定

冇用過 宜家驚俾人HACK 會冇左AC
早左一條鐘出門口,成功捉到急凍同第一隻班吉拉

N記出埋

仆街啦

外國捉囉 除非你去蝗國

去美帝度 但唔知我去個度多唔多人玩

美國正常應該多人玩
Block撚哂啲伸手黨
早晨五星Raid(急=急凍鳥;利=利基亞

0714 深水埗公園 急
0715 九龍城打鼓嶺道 急
0718 小西灣佳翠苑 急
0723 九龍仔公園 急
0723 澳華澳邵氏影城 急
0731 牛頭角翠華中心 利
0733 紅磡紅茶館酒店 急
0736 黃埔船 急
0736 葵興石排街公園 急
0736 烏溪沙外展活動中心 利
0739 何文田體育館 利
0740 柴灣興民村 急
0742 長沙灣地鐵b出口 利
0744 大水坑馬鐵站 急

0802 樂華北村 利
0803 黃大仙翠竹 急
0803 沙田馬場入口 急
0804 清水灣孟公屋 利
0804 跑馬地山光道 利
0809 金鐘政府總部 急
0809 黃竹坑公園對面 急
0810 長沙灣地鐵b出口 利
0815 柴灣港鐵康樂會(似進不去) 利
0815 火炭御龍山 利
0819 荃灣荃景花園 急
0819 柴灣公園 利
0823 佐敦渡船街 急
0826 西營盤郵局 利
0829 油麻地警署 利
0829 鍘魚涌寵物公園 利
0836 北葵涌圖書館 利
0840 太古鍘魚涌社區綜合大樓 急
0840 何文田東華學院 急
0841 薄扶林伯大尼 急

0902 灣仔馬師道 急
0903 鴨脷洲漁安苑 急
0903 太古港島東中心 急

實際地址自己係Wecatch搵

Source : 香港名人俱樂部 Pokemon go Telegram Group
今朝黃大仙地鐵站有利基亞

但係我遲左出門口

去到得返幾十秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞