[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實仲有可以改善嘅地方

贏左raid >捉唔到>冇得入場再打
輸左>可以入場再打

咁贏左+捉唔到 咪好唔扺
有冇人覺得 唔知由幾時開始 條街捉到既精靈, cp 又唔高 iv 又低, 好耐先捉到一隻 iv 過 90 既

以前肯定唔係咁

頭先捉左隻100 比卡超
想問下而家火寵最勁係咪都係奉神犬
bewteen , 點解神獸唔可以放上 gym ?

佢地唔願意離開主人

講起就嬲, 學人講忠誠, 依家都幾萬頭住家啦, 神獸都係臭雞嚟

捉到就冰鮮雞,捉唔到就正臭雞
2 日, 3 煙 3
點排我呢排得返普通既精靈,係咪俾人ban咗?
利申:有用auto IV checker

你用 cp 排序, cap 張圖嚟睇下 ?

-]

唔明你有咩問題 , 你有精靈唔見左 ?

應該係見唔到野生稀有精靈
用auto iv checker後果, Shadow ban
要等一排(好似7日?)先會解封
仆街依家老班都無人打

我係街捉得返啲普通精露,一隻護主犬級數唧精靈都無,有無人麻煩可以解答吓
仆街依家老班都無人打

留卷打神獸呀
仆街依家老班都無人打

我早上去打都有10個人
其中2個阿叔拎2部電話
應該各星蛋都有一張卷

-]

用auto iv checker後果, Shadow ban

有同無都無所謂啦
條街有撚好野咩 樓下有隻 奇異花 先得 1500 cp , 捉左又係爛 IV , 依家條街啲精靈垃圾得太離譜

你係講得無錯嘅,但好無癮咁

-]

咁我有咩可以做去解封?

-]

咁我有咩可以做去解封?

唔好再用+等
應該各星蛋都有一張卷

唔駛多 初級 (1-2 星) 中級 (3-4星) 高級 (5 星) 各一
N 記成個廢中廢老咁款 , 唔識進步既
啲 1-2 星 咪又係長期浪費, 倒不如大方啲, 畀人打下當升下 exp 仲好啦

agger
應該各星蛋都有一張卷

唔駛多 初級 (1-2 星) 中級 (3-4星) 高級 (5 星) 各一
啲 1-2 星 咪又係長期浪費, 倒不如大方啲, 畀人打下當升下 exp 仲好啦

agger

唔知幾時先會咁
應該各星蛋都有一張卷

agger

唔知幾時先會咁

老班未有高iv
但而家已經冇人打
應該各星蛋都有一張卷

agger

唔知幾時先會咁

老班未有高iv
但而家已經冇人打

我都係,最高得84.4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞