True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我覺得band 要分析力高好啲 一舊其唔知做乜
我都冇事喎
你分2日講

btw係 之前用momentum 1,換3

不過pi太貴,3千蚊
我諗真啲先再同你講,因為好似冇答過你,你話想聽Band

我諗真啲先再同你講,因為好似冇答過你,你話想聽Ben 3先冇伏
pi 搵二手啦 過$3000我覺得唔係太值
無線耳機始終有佢嘅壽命,2,3年就收皮,唔想買咁貴
bose quietcomfort earbuds 2
聽廣東歌既話xm4同mtm3邊隻正D
本身用緊ckr100想轉無線耳機
想揾隻差唔多又有bass,
降噪續航ok嘅真無線耳機

滿足到係咪得pi7 s2?
budget 4000樓下
4000蚊市面上任揀一隻都得了
而家最貴都係pi7 mtw3 beoplay ex嗰幾款都係三千左右
本身用緊IPHONE,SET UP咗一次後個APP就無開過,如果部機無LDAC係咪可以唔使要個APP
暫時見係開關風噪/gamemode同埋firmware要靠APP
LDAC唔使
我del左個app, 要用先download
用緊xm4 諗緊換az60好唔好
其實我>$1000已經覺得貴,自己對耳應該都聽唔出分別(利申:我只有最高320k mp3/AAC嘅file)

當然有d機如果開賣千幾,等得耐可能會減到1k以下,到時再諗
你大獲
呢到好多用索泥 挨瘋 煲屎等等 一對閒閒過千起跳先叫聽到下
我用緊Nuarl N6 Pro2,最初開過千,我買時減到$690,而家好似仲平,我覺得夠用

冇話大唔大鑊嘅,$1xx到$3xxx都有人聽,啱用就得
BTW Sony LinkBuds S都唔差,而家都<$1k
唔係好識形容音質...
無較EQ, 人聲唔錯, 低音有D過強
女聲應該就az60
呢隻又話有qc問題
請問各位師兄,cm既tws耳機係未無乜選擇?
隻xm4 得返20分鐘續航
諗緊等xm5 (未知幾時) 定上pi7 s2 好
thx巴打,最後入咗mtw3
想試埋twx9不過好似周圍都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞