True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
用緊az60
係電腦用普通接收器開到最大聲都唔夠大聲
想買部bta30 pro好唔好 有ldac
想問下有冇用過1MORE comfobuds mini 或
Final Audio ag COTSUBU for ASMR
嘅師兄可以分享下個音質係點
同埋戴得舒唔舒服
盒無wireless charge, 外形細粒左,我覺得2代低頻會深小小,音場又闊多小小...人聲又企前多小小。大約係咁
利申第一代比左老豆
用緊mini,側睡要痛都係痛,不過好處係識自己斷電,同埋聲壓好細,可以開好細聲聽,真係好啱瞓覺用,而且ANC,通透果D都有齊,算係咁啦
清你覺得係耳機問題,定耳仔已經出事?
頭先dl左樣野解決左我問題又收到LDAC
當我無問過啦
買左pixel buds pro
音質都ok 降噪同通透都過得去
$300左右有咩推介?
nuarl n6 pro 2 $399買唔買得過?
Thx
N6 Pro2我自己就覺得幾正
巴打有冇試過坐車聽az60 會次次聲
唔知應唔應該係到問
想問下有無運動耳機推介,主要用黎跑步
睇緊shokz openrun pro 定 Sony 新出果隻flat run
唔該巴打
一直用開apple, 請問其他牌子配iphone 睇片會唔會有輕微delay?
bose qc 2 同 airpods pro 1 比又點?
openrun pro有ip55防水,藍芽5.1條線
同埋條叉電線係磁吸
flatrun 得ipx4同藍芽5.0
不過唔知聽感flat run會唔會好聽過openrun pro
利申有openrun pro
openrun pro有ip55防水,藍芽5.1條線
同埋條叉電線係磁吸
flatrun 得ipx4同藍芽5.0
不過唔知聽感flat run會唔會好聽過openrun pro
利申有openrun pro
唔該巴打
岩岩去左試帶
Openrun pro幾好feel,加上幾靚仔
應該都會買佢
其實shokz 啱啱出咗roadwave
佢係太陽眼鏡加骨傳導
唔知啱唔啱師兄你
聽聞係好聲過openrunpro
比較下先
唔該師兄
無用過airpod pro
Beats fit pro拎黎跑步用穩唔穩陣?
ZE8000 調音似唔似綠仙女?
pi7同ze8000比
我鐘意pi7多啲
唔似
想問下有冇人試過 Campfire audio orbit, 之前見到出咗好似都幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞