True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
岩岩睇到price.com有twx9貨, 但1516緊, 好多人都話twx9有充唔到電導致單邊有聲問題,又有人話成日都要去維修
請問聽開古典、jazz同鋼琴同pop
有冇比較全面既型號推介?
怕就真係唔好買 廢時買咗驚呢樣個樣
個人覺得唔值呢個價 1k5樓下會好d
之前好似有講星際頂樓有
你講緊pro定mystique先?

不過我未聽過pi7 其實答唔到你
Pi7 s2聽其他人講都好似幾正

隻耳機有一點係好吸引我
就係iphone用家特別岩用
佢個充電盒可以插線駁落去iphone做藍芽連接
擺脫左iphone只可以聽aac既命運

我依家試多左一兩日mystique之後
調岩左自己個eq之後好正
目前使用中 好滿意~

希望係真
亦希望佢會update下佢個app
我果對左邊都係有"充唔到電"既問題
但原因在於佢充電果3粒接點同隻耳機痴唔實
要撳住左右郁下佢先叉到
叉到隻耳機會發白光 相反冇即係痴唔實

我個人認為完全唔值呢個價
我果時係amazon jp買1k7都覺得買貴左
計埋ANC同外觀1k3差唔多
淨係計音質1k1
即係點?平1000,而家仲買得到?
想問noble audio fokus mystique 星際有無得試聽
有無ching 用緊EarFun air pro 3 ? 想買黎後備用,主要係開會/通話,其次係聽歌
想知係街收音點,對方聽得清唔清楚
有冇手足試過配AZ60個盒 要幾錢
仲想問PS5用既選擇好似好少 GOOGLE左陣淨係見到JBL Quantum TWS同XROUND AERO 有冇其他推介
我都衝咗pi7 s2藍色
想問下大家有冇遇到呢個問題
最近小弟買咗Creative BTW 4
想係pc 連 sony 隻 WH XM5
但永遠都pair唔到,用佢個drive連都pair唔到.....
要會員先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞