True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Ze8000個eq用唔撚到的
而pi7 s2連個app都連唔到
我追po嗰陣都見其他巴打屌pi7 s2個app
等sony 第5袋 定有其他好選擇?
見az60特價都諗左好耐
第一名嗰隻nura google完好似周圍都冇人賣 官網又out of stock
呢隻d聲唔多岩我,無視左佢,係得Te-z1pnk,fw5同mystique既聲底我比較鍾意
Ze8000一聽就知唔岩自己
明明3000我覺得好ok
性價比都高,又有型
反而8000真係少少失望
各位Sennheiser true wireless3 點睇
好易斷 人聲偏遠 但係佢啲聲係幾正
睇過人口味試啱先買好啲
用咗個半月都係唔啱聽俾咗人
收到師兄 唔該哂
聲嚟講好正 如果會聽band or 樂團之類會更加爽
最新個Firmware update完之後仲可以personalise
連線方面so far 又唔覺有咩點斷
但係senn. 唯一亦都係最大問題係QC
真係要撞手神
咁同pi7 s2比呢 用緊iphone
想問下ching twx-9有咩耳膠推薦,平時有線耳機用開final耳膠
請問星際邊問做到1300?
唔記得一樓定二樓,一上電梯第一間,早兩個星期去睇,佢寫住13xx,問個老闆(阿姐黎)佢就話齊頭千三。
Beats既耳機比我印象係一款裝飾品,唔會同音質有掛勾
同Marshall一樣
ze3000好過ze8000
個anc/ambient sound 一般
性價比ze3000贏十條街
aviot te-z1pnk同az60 有無巴打比較過
az60由一出用到宜家 有d想轉下第2隻
即係XM4 都應該屌打佢 睇下apple 之後有無得試再算
廢app 斷得勁過mtw3 齒音都好明顯 但係嗰下鐵味好正 如果3000覺得唔值,都係試完接受到先再買
az80出左?
仲有AZ60M2
可以連3個devices
香港呢邊完全無人提過出新機,歐洲已經出晒review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞