True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
其實都係啱啱launch 香港應該無咁快做野掛
我忍唔到隻mtw3既嗶嗶聲

今日入左隻Mystique,佢比返我聽有線耳機既感覺,d聲同我以前隻64audio u8有得揮,音色都有d似(純粹比我印象,我懶得再拎返出黎ab test),唔洗較eq都好清晰,分析力都高,低音唔會蓋過中高音,少少厚唔太肥一點即止,三頻都好平均,係我鍾意既聲底,希望唔好咁易壞,之前xm4同隻mtw3都壞左

本身我係想買fiio fw5或者aviot te-z1pnk,覺得fw5個款有d柒,而aviot果隻就未出行貨唔敢搏
有咩分別
Az60m2 同 az80
8mm 同10mm 動圈
連到都廢到唔想用 乜9功能都冇
dklm收得呢個價 唔要求佢俾多但至少基本嘢都整嚟交功課啦大佬 而家同冇整app有撚分別
幾正暫時買咗冇耐 都覺得抵屌 不過都係嗰句自己試咗啱先買
冇fortress價絕對唔會買
冇拎去整?
azla , 但唔肯定你部機塞唔塞到

抵屌,靚聲,差qc問題,最好買長保養
香港Technics 代理不嬲慢幾拍
Xm4有整,整完比左朋友,mtw3諗住遲d寄去整,整完應該拎去賣
咁睇你都係揀返大廠好d
係出開tws嗰d好似sony咁
第一張圖嘅重點。。唔係耳機
有得買長啲?
冇啦啦有耳機收咁正
我朋友話想買無線耳機,我話唔洗買,我比隻xm4佢,我橫掂都唔聽
唔係sold by Amazon 會唔會有伏?thanks
諗緊盲j az80 但唔直送鮫貴幾十
Sennheiser True Wireless 3
差不多價錢
有冇其他對手
應該無,我見樓上巴打講$1300一年同$1500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞