True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
線上賭場巴打無試momentum 3 ?
無試呀,之前追post見都好似多QC問題易壞,同埋覺得個case有d大唔方便拎,用咗咁耐Bose想搵對袋到褲袋嘅

不過講起都想試下比較下
有冇ching留意UM個U Free
你用mac?
係就買返airpods 2算啦
見你試晒一堆,差佢,而我又用緊
有無岩番工Teams meeting用既推介?之前買左Jabra Elite 收音又差又lag
大佬們 有冇啲耳機可以好似airpod咁一拎出黎自動連落部iphone度架
利申iphone11
請問有冇試過FW1000T? 我依家比較緊FW1000T同AZ60,主要想比較低音同配戴感,隔音無咩所謂

另外我見呢個網 https://drop.com/buy/ha-fw1000-tws-iem 好平,會唔會有伏? 我google 過係正常網黎
跪求回答,隻XM3成日冼出黎,好煩想換對新
Drop冇伏
不過你要搵轉運
而佢有電喺入邊要問聲間轉運做唔做
Fw1000t 個人聽感認為低音唔多
因為個外觀好想買nothing ear 2, 但平均嚟講差過第二啲同價耳機
我有啲選擇困難症,唔知買Campfire Audio既Orbit定Final既ZE8000好,有冇ching可以俾下意見我
有冇邊雙可以有button係zoom度mute/unmute個mic
無線耳機頂點係Noble Audio FoKus Mystique
我喺外國可以直送
唔該哂
推一推
我覺得可以試埋UM Melody 先
差唔多價位
Thx ching

咁我搵下AZ60,咁岩平D,上網睇話AZ60細粒D,岩我
Linkbud s
Linkbud s 真係睇彩數啱啱買嗰陣有wind noise 同white noise,之後走去換貨,新嗰個雖然有少少次貨感覺表面上有少少花,但跌咗好多次都一啲事都冇wind noise 同white noise 問題都冇埋至於音質同ANC,1000蚊有找唔要求咁多咁嘅價錢有哂所有嘢兼ANC唔算差雖然唔算好算係咁,買返個有線頭戴式耳機(音質無綫難比得上)工作用Linkbud 出街運動或瞓喺度用,夾埋同買個Bose earbuds 或wireless headphone 差唔多
有無人試過Sony新款耳機 考慮緊新款定linkbud s
pi7 s2好似係冇multipoint?
b&o隻ex好似有multipoint
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞