True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
xm4
我隻pi7 s2 又一出就買
等咗個app三四個版本更新到而家都仲未連到到個app
本身用緊Az60, 1年內壞左三次, 次次都係壞變細聲左
想問有冇邊隻聽歌ok 通話又唔差推薦,budget 2000左右
所以唔好買細牌子
但係xm4舊電唔係好快玩完咩?
我就算an/ios都冇次次開機就彈呢個
你試下reset and repair
用緊 momentum 3既巴打,可以係個app到熄左個加強bass佢,耐聽好多

用左幾個月宜家先知佢預設係開加強bass
音質最最最緊要 但係用緊iPhone Pi7 s2 推唔推薦
依加冇咗海港城coupon一路冇買 依加佢4月有優惠 $3380變$3000 又心思思諗買唔買好
你話冇野係用Sound ME/ Sound X?
te-j1用sound me喎
我對 bose qc earbuds 2 用左兩星期,今日發現隻右耳未pair 前會發出嗡嗡聲,pair 左既話就消噪mode 冇事,唔開消噪一樣有嗡嗡聲,請問點解決?唔該咁多位巴打
可能我長開咗location services 所以佢冇彈
Same, 你係咪更新咗Firmware?
我左右耳經常唔同步,右耳有時會沙沙/嗡嗡聲,好似收音機收唔到台咁,間唔中又會爆泡泡聲

已經call 保養換過全新,屌佢老尾,一強制更新完又出事
睇Reddit 話係新Firmware 問題,冇解,要等新update

垃圾Bose Software
係呀我更新左最新firmware
巴打保養可以換全新?
新買一個月都冇,同CS講晒咩事就配咗全新比我一換一
不過點新都冇用,更新就出事

如果唔係睇重ANC,都唔會買Bose
點睇nuratrue pro
想入手香港搵極都無
而家ATH-TWX9 點買先平,錯過左之前特價
最近要用返藍牙耳機聽歌
於是買左隻jabra elite 7pro 但覺得d 聲好差。。。。
啱啱追返個post 想問下聽開 日系ACG果類歌 twx9 同 pi7 s2 邊隻會穩陣d?
我隻pi5s2又係咁
拎去代理 check完直接換左盒全新俾我
宜家呢對就連到app 但係有時會突然紅燈出fault(收左入充電盒合埋都可以自己連左手機係咁燒電)
就黎放棄治療買其他算
未聽過twx9
但日系歌 az60 > pi7
多一份甜美感覺
Pi7 分析力高
聽啲band 或者大棚野會好好
我用原廠耳膠d聲好尖真心唔掂
轉用AET06好好多但有少少頂耳
多謝巴打意見 咁我再睇睇先作決定
見日馬 ath-twx9 開始返貨了
唔知香港幾時有得買呢
耳膠我個人幾鍾意final type E TWS,或者可以試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞