True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
個啲咩檢查費維修費 一蚊都唔洗比
死都講佢地電量明題有問題 再話睇到佢地網呢篇野 雖然唔係statement 但應該都有啲用
我過左保養半年幾拎去都照check完換過對比我

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/support/wireless-headphones-bluetooth-headphones/wf-1000xm4/articles/00283656
試過啦呢個做法 結果一樣
搵人殺上去問下先
琴日買完pi7 s2 完全唔覺得好聲 係咪要煲下先
點解唔試好先買
咩手機?
s2好ze8000九條街
得罪講句,ze3000都好過ze8000
咁pi7 s2比gemini呢 用緊gemini 想轉新耳機
你邊間買,前日去k11已經冇晒貨
唔知youtube啲打手收咗幾錢
想問下Sony WF-1000XM4 個耳塞想換返用膠有冇邊款易買d
同埋iPhone 用佢講電話會唔會彈黎彈去

我用緊samsung buds第一代 ,講電話成日彈左出去連唔到耳機
見到有Pi7 S2賣$2298
邊度仲有貨撲咗好多間都冇
買邊隻都得
佢個deisgn你唔一定要用返tws耳膠
搵返普通iem耳膠都得
有冇隻pi7 s2 anc開左等於冇開咁
iPhone
有冇連個盒用?
有,分別唔大
瘋宅tech life有得試
睇佢平就直接買 反而我覺得佢個anc算係咁
啱啱壞左對Sennheiser TW第一代

如果唔想又買番Sennheiser有無其他相類似推薦?

B&W Pi7 S2又點睇?
Pi7 S2現價抵買
我覺得聲音質素現時top5
係個app有啲廢
爬文見到豐澤$2299 好似幾吸引
app應該都無乜所謂 反正以前Sennheiser果個都無乜用
Anyway 麻煩晒ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞