True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
btw mtw3你地用邊隻耳塞,我覺得三代嘅隔音仲差過二代,有無邊隻耳綿可以塞滿成個耳窿
有冇人用緊Ze8000?
搭鐵同經過紅綠燈位必斷
咁我寄去整,thx ching,九成我呢對有問題
寄之前Contact佢地cs,佢會比地址同有份表你填
無事喎
依家一千左右有無咩推介
本身用緊jabra elite 75t 用咗差唔多兩年見依家舊電打打地柴同埋左右耳大細聲想換
自己本身少講電話 耳機主要都係用嚟聽歌多
所以隻75t其實用落無咩問題 係除咗單邊淨係可以用右邊有時有少少麻煩
想請教下大家係咪換85t算係幾好選擇
想請教下巴打們 預算3k 以下, 有冇邊隻講電話清晰啲, 降燥係其次, 配iphone 用, 係唔係都係得 airpods pro 2 揀
隻bose qc2 update左firmware之後好多斷斷續續…試過reset都一樣,有人巴打都係咁?
狗也不屌買咗半年一邊已經死咗定叉唔入電 又冇跌過on99
mtw3同uw100係咪差不多?

嚟緊會唔會出mtw4
pi7真係為嗰下鐵味
試完mystique返唔到轉頭
依家試過嘅真無線 單講聲最正係b&o ex同mystique
1000多啲cks50tw覺得幾抵玩,係冇行麻煩
聽完你講頭3位靚聲,但係點解mystique/pi7s2同mtw3個價錢爭咁多?
成本問題掛,mystique一圈兩鐵,pi7s2一圈一鐵,mtw3一圈,但其實唔係單元越多音質就越好,前幾日去星際,mystique我講價可以講到2600左右,pi7s2其實最盡真係豐澤果個優惠價,佢音質係好不過調音唔啱我,但賣到三千蚊真係傻的嗎,Sennheiser我就一直聽開,無乜好講,音質對啱口味你自然就鐘意。

好似幾抵
不了啦 , m4 水貨有咩事要自已換電
已知左右電唔平衡
特價pi7 s2 仲有冇貨?
Pi7s2 好細聲 係咪正常
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00EV05988/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

Az60 amazon 特價,計埋回贈900 hkd, 平好多, 屌左一隻等緊送
thx 巴打
上網睇啲評價都幾好同埋隻藍色幾啱我心水
但係見個叉電盒係咪好似好大個咁 平時慣咗耳機擺褲袋
真 猶豫緊買唔買mtw3原本中意聽開鐵 試完pi7s2又覺得嘛嘛哋 見咁多人講mtw3試完又真係覺得幾驚喜聽落幾舒服但就仲諗緊而家個價抵唔抵入隻玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞