True Wireless真無線耳機討論 (69)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
好鍾意嘅喺度
未得閒去試
但聽講ZE8000唔適合聽JPOP, 比較適合聽英文歌
係咪真係咁
我覺得佢唔係高頻明亮(煲完好啲)
但中頻人聲舒服、溫潤、貼耳感覺 + bass量質感唔錯嘅一對耳機,所以如果你JPOP係J開女聲,個人覺得應該唔係你想要嘅嘢
不過都係耳聽為實
Bowers & Wilkins Pi7 S2 + px8
純粹講連線穩定同QC,jabra elite 5算唔算係好選擇

有冇jabra嘅長期用家
請問一下Sony xm4邊度最平?
以前用開Bose sportsound,巴打們會邊隻推薦?
感謝
就出新要清貨嘛
睇返新聞,上兩代6 月 同 7 月 出
我估可能差唔多呢d 時間
話時話有冇巴打知上年samsung既機係咪真係支援aptx lossless
完全唔見有鬼佬討論
你不如去手機台Samsung個post問
研究左陣
似乎要部機支援apdative先得
姐係samsung就算用8+ 1但因為冇比錢既關係最多出到aptx
唔計大陸機 得sony同asus有
1more 係咪只係一隻吹大咗嘅牌子…
應該最基本 aptx only
原來DMA入左港行既TE J1
Nothing Ear 2 $1199
有冇人試過 覺得點?
如果做運動用,邊款帶得夠實又舒服?
用緊bose QC earbud 1, 想轉2, 請問兩者差別係邊?
耳機一邊無聲,過左保養其實攞去維修洗唔洗500蚊? 諗緊整唔整,準備買新耳機,但舊果隻整返好可以當後備耳機,做運動果陣戴
有冇 ching 用過 鐵三角的 ATH-TWX9? 覺得如何
用咗兩個月
非常滿意
係個app 有啲廢同兩個devices connect有時怪怪哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞