[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
新出個藍票 有邊隻值得抽
今次冇嘢好抽
痴線pvp撞95lv我3000分咋喎
課長
佢啲關可以加favorites,除左第一次比較煩都ok嘅
不過如果可以分下timeline/list mode咁樣會比較好,打橫拉係幾煩
雖然我幾鍾意佢跟時間線show返晒啲劇情
未派晒果啲會繼續派埋佢,但商店唔會再見到,好似係咁
去晒substream, 而且佢仲一次過加多左幾個side story,以後又多野刷左
不過某幾關體力消耗好似降低左
果幾個抽卡pack嘅角色全部都齊晒都係留返比新手啦
PvP 真係排到日服人
如果之前嘅話,你copy條link落browser佢會直接同你開steam之後就開始down隻game, 甚至唔會去store page
你依家係點?
巴打真係癲,我琴晚搞到4點都仲有好多支線未清返晒
屌係喎無左monthly pack, 咁好似無咁抵課了
而家升角係咪一定要食書
Dc已經比人屌左成晚
Queen真係好大波。。。
應該bug左姐,我有show到平個個monthly pack因為我無買到

wow
其實成件事都幾on9, 原本可以用啲challenge pt慢慢換,依家變左逼你要用planet pt
仲要價錢完全一樣,但明明planet pt要抽卡先有,仲要用途多啲
challenge pt之前每日送少少咁易換好多慶幸自己已經換左thunderbolt
換1隻都係1500
反正買完operator都冇野買
PREORDER D 獎勵有無話幾時送
無講,啲人已經開始話係scam
係,不過佢每關嘅錢都多左,應該都幫補到?
其他都算啦,戰鬥個ui全部改晒做黑白灰成日令我有自己色盲嘅錯覺
食書升rearm 好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞