[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

今晚用呢隊浮浮沉沉咁上到5260,算係咁
Jake真心好用,就算唔係打mech都好值得pick
一齊review bomb bside 未 咁樣合ser 堅係on9
大把位
Bomb左
打咗essay
有人講下一個星期既T6-7裝備來源?
退咗舊嗰個 聽日入
舊公會已退 聽日申請
無留意個掉落,但唔急嘅話應該一日3場?
我見normal關無得skip ,得hard關先有
In addition, to express our apologies for the lack of updates, we will give the following rewards to everyone who logged in for 3 days after this maintenance was completed.

– 20,000 Eternium

– SSR unit option

– 100 set binaries
泡菜服
唔係好明咩叫一個星期嘅來源

T7嘅話有幾種,都係靠craft
raid嘅inhib/bitra,同埋dimentional trimming嘅relic swift/jungle/volcano

T6嘅話主要都係黑白裝同Shadow,前者靠challenge/pvp/dc etc唔同store換,後期都可以整
shadow就dimentional trimming果度刷料craft
另外黑白裝同專武呢啲T6全部強化到+10之後都可以升做T7
係,不過岩岩見到聽日更新會加返
dimentional trimming果幾關野終於跌返啲gear material 同強化料,del走晒真係on9到無倫

dev唔係覺得靠一個免費gaeun skin就可以收買人心掛
btw gaeun好似nerf左,stun由2秒變返1秒,但CD短2秒...

battle ui都係改返去,on9 devs
SP會由60層減到30層,早打果啲又on9左

利申On9仔
竟然送gaeun 仲要呢個look
佢成功收買到我
屌佢老母仲要22號先加返dive嘅sweep 制
嚟緊兩個禮拜嘅更新就係用嚟將某啲on9改動restore返去原版,是咪弱智
合ser呢個佢真係唔諗住搞,咁睇嚟global真係抵比jp屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞