[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Boss應該講緊dc? Operation果度可以入到, 應該有隻boss個樣
平時啲石有咩用
抽A角又要用黑券
呢啲角邊啲值得用limit fusion升破100
唔敢亂咁用
想請問新手推到主線唔夠打 d體力應該刷咩?刷sr unit data?
你新手既話蓄埋d core 用來升d ASSR上110
其他角就自己上YT睇下人地d片
依家一定要食書升lv,打住$$同埋經書升曬d角色上100先
之後對住tier list搵d勁角色,去打佢地d碎返來
另外sub-stream都有好多野打,有d關跌既料係可以換野
你指緊升110?
最優先一定係強勢rearm角,因為要110左先可以rearm
聖騎xiaolin orca, 呢3隻rearm接近咩模式都可以用

再之後就常用assr,最好搵啲pve pvp都常用嘅先
石多數用嚟每個禮拜買黑券包,每個月買金bin包
每日refresh商店,如果有黑券/減價藍券就都會用鑽買

鑽至少要夠上面用先,有多就儲起佢
真係有需要果陣再用鑽追藍券角,始終唔係下下都夠券用

另外個人認為鑽有多嘅話,每周嘅銀bin包都可以睇需要買,始終銀bin需求都係接近無限
除左上面potato巴講果啲,我通常都建議大家跟左task force plan先
有時主線卡關但task force plan仲有野可以做,就繼續做住拎資源

另外開頭升角建議集中左一隻輸出同坦先,會比起平均咁升全隊好,始終前面啲關唔難打
坦岩岩升緊隻紫色shieldman 得呢隻高分少少既坦
輸出升左lyudmila了 黎緊升埋手seo yoon
打書即係搵關最高可以skip既黎刷?每日兩次果個已經打完
你無chifuyu?坦唔係指緊defender喎

所有可以坦傷嘅前排角都可以做坦,包括striker甚至係某啲supporter etc
原來係咁 有呀 chifuyu都升到60 我以為一定要defender
講真玩到後面除左pvp會成日用defender, 其他pve前排多數都用striker

Striker普遍好多功能,又輸出又debuff又buff咁,數值夠高果啲坦起上嚟絕對唔會差過defender
要睇埋剋制,
如果果間多ranger就放striker
多sniper就defender
隻驚啲role係假架
Replacer King 係defender又係一隻打全場嘅狙
A rosaria係sniper但用劍
A amy 係sniper但係用yoyo拉你埋去
更新完冇停手黑裝可以craft成個人都精神曬

呢堆都無 揀邊隻好
SSR基本上齊
齊ssr姐係唔係新手?
Ajsy > yuna >= asy = alsy
冇卡關 唔差左用咗random先用selector
依加無左同角色limit break?....
果陣counterpass strong hold左replacer king既成最後贏家
Kestrel Xiao Lin 同 Xiao Lin有咩分別
我見佢又唔係覺醒版
EP8 JAKE張圖好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞