[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
要引隻盾行出個圈度,可以用雙狙引佢出來/ASY+1隻狙

yuna定副總好

想問這兩關係唔係難搞?有無配隊
要練3隊full team新手唔駛諗住
玩咗半年嘅新手表示,mech同soldier 一件坦裝都無,齊隊都無用
金bin銀bin全部都allin曬去counter嗰邊
新手唔使理,dimension trimming係要求你練好3隊唔同嘅隊(包括角色/operator/gear/船)
SP因為難度低啲都好處理,下面2關難度係endgame難度,唔使急

而且佢地刷返嚟嘅裝都唔泛用,雖然話可以整黑裝,但換晒前期黑裝再諗呢啲都唔遲
btw以前打relic果陣就覺得佢應該係用依家dimension trimming個方向設計,因為3隊真係可以完全唔重複角
新手嘅話yuna,過左新手期就副總先
又一隻最強rearm
講真今次老屎忽真係大贏家
以前skip落大部分角都升晒,依家要重新全部用錢升真係搞唔掂,希望營運再加加啲錢

即刻逼人刷多啲trimming

https://www.youtube.com/watch?v=T55cIXf18T0&ab_channel=%E3%83%86%E3%83%8D%E3%82%AC%E3%83%BC
日本人分享嘅Jungle: Trimming Wild隊伍

想抄都抄唔到,佢用埋曬D我平時都唔用嘅角
其實應該唔需要soldier坦裝,最多都係要一套比Horizon用嘅坦裝
左下果隊我甚至唔齊角會唔會太冷門

Mech同Soldier裝得呢一堆
Soldier定mech
Soldier坦好常用
如果唔打Trimming,要我拎隻soldier坦只係得Veronica,佢算唔算
我講緊trimming同relic啲關啫,我又真係無用soldier做坦
Soldier常用都係admin shield 同sword
仲有假soldier 真mech overflow
我唯一一套soldier坦反而有時係比啲唔想佢死嘅soldier support角用,好似terminator果啲
on9驚又中bug
入唔撚到
Maintenance
jm9
佢寫failed to renew data 點知係維護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞