[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Btw Holo rerun我估再下星期
下個禮拜應該到七原家個活動,出速水老母同大蛇兩隻新藍券

當然唔排除佢下星期繼續剩係得啲qol同ui updates反正營運個改版真係大把手尾跟
下?我以為果個活動已經出完佢係講入支線
原來仲未出
反正都係得skin 一齊出咪算
btw 想抽大蛇
未出,global係覺醒沈佳個活動先過七原家反正啲次序調亂晒
不過我覺得最神秘都係日服無拿拿出左隻dorothy明明距離奧茲國應該仲有一段時間
開個圖鑑都要
佢個勢似想分開出,可以攝多次更新
明明咁多野要追都仲要拖
連新roadmap都未有
有無可能會補返個l2d比gaeun 個skin
剩1
Dear CEOs,

After the 15th of February Maintenance, During returning Awakened Unit Piece Recall and Task Planet Points,
some of CEOs were sent duplicate Task Planet Points.

The duplicate Task Planet points will be collected, so please keep them without using them as much as possible.

We apologize for the inconvenience caused to the CEOs. Regarding details such as date and method of the recovery measure will be informed in a separate notice.

又有野笑退planet pt果陣有啲人唔小心退多左一倍
免費野佢唔會搞咁多啦
我見佢1月同2月都係逐個月出,以後可能都係咁樣月尾預告下個月更新
我8千6
你係mail收到兩個4300定一個8600
我自己好似係6900

依家係有啲人收到2個Mail,所以duplicate左
1個
姐係唔駛俾人收
可以買兩隻operator
gauntlet point換咩好
regular shop至少要換晒第3層嘅黑票先,之後就白裝/黑裝
卡蓮係唔係勁角黎
PVP撞到
攞完D黑白裝,就開始洗裝地獄
勁但睇meta,基本上mech角都係咁
好似今個禮拜全部anti mech無ban嘅話應該無任何mech角可以出到嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞