[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔怪得話我error,
雖然都有3個識郁嘅skin但係都唔算太吸引,呢個咁正但係竟然唔識郁
無聊打左20層relic,真係好浪費時間
仲有40層真係可以慢慢打
有冇巴打都edit唔到lobby?
仲未解到a jake 個任
我屌件mech swift金甲中撚左套裝+latent都係CD
但係+4.9%我屌
用左張+7劵 頹撚左都要用住先上啦horizon
真呀屌
等你31層隊
打唔過
炸咗ser
入唔到game
劇透
新女
雖然未過到但係唔該巴打
asy+shaolin被空中怪打死隻盾都冇郁過半步 升下裝先再打

新女:
limit fusion應該將ASSR升到110先
定係比喂定比rearm角上110等夠料直接rearm
Rearm先
rearm萬用度高過assr
升完xl 粉毛 之後用卷換orca
再升alex
繼續炎上 唔好比佢停
見到steam嗰邊討論區嗌緊交,主要喺講同日本仔打pvp唔公平
然後又有一班人話你唔課金姐,唔課金預咗俾人當踏腳石
實有班whiteknights 出黎屌番人轉頭
日本仔有嘅角唔係課金就解決到嘅問題黎
你依家個隊係點,po 來睇下
尋日試打嗰陣係咁
你咁醒買日ser AC好提子你有紅蓮,很想要

試下唔好用enterprise,轉MK2,operator有sigma就用sigma
我之前個陣都係差不多,之不過第1位係空狙、第4位係3cost閃盾,都一樣引到隻野出來,同埋下面唔洗咁多打手都得,起馬放返多一隻補先

不過係咪因為你隻xiaolin 同ASY比人打死左所以引唔到隻盾咁我就唔知了
魯魯修公佈合作就自己開ac玩,唔識買ac

空狙同閃盾係咩隻

好多角都係裸裝所以好快死

第1隻空狙,第3隻閃盾
我抄佢隊的,不過3同4調轉擺
不過睇來你都要搞下d裝先
你po呢個人有條新片講 momo指揮官 可以直接秒左前面隻盾,你哋睇下可唔可以參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞