[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
PVP點數換晒黑/白裝先?
po下你有咩先la,圖都無張點比意見你
每個月都有60黑票換,換左先

唔好意思 同麻煩晒
比我揀既話,我會揀A曚豬眼同埋Replacer King

A曚豬眼用來PVE/shadow hall/britira raid/PVP都有用,比起A.yuna會泛用多少少,但相對裝備對新手來講就耐少少,因為唔係用7244,要用CD坦

Replacer King就主力用來打PVP,因為你無A.horiz既關系再加上同JP ser合左,點都拿返隻king好d
周哥我覺得都ok,但我個人唔建議新手揀king
一嚟新手嘅目標都唔會係追PVP,而且king要嘅aspd都唔係泛用裝

我覺得最初揀覺醒最好都係處理左PVE先
所以我會推薦左queen/yuna,甚至黑徐,尤其依家SP果堆全部default要3隊,我覺得某啲覺醒出場率會高左

同埋King真係長期食ban,1個月用到一次都偷笑而隻game silver開始已經有banup,我覺得其他覺醒係低rank場可能仲易用添
變相新手揀完可以拎出嚟用嘅機會,真係想投資PVP不如之後再抽
換晒shop先,上面巴打講果個黑票係第3層,至少都要換到果度先開始用嚟換裝
台服一日仲係中資代理度,一日都唔會比個繁中你
等佢完約收返返嚟就有機會有埋中文
CLS
用嚟整dorma/rosaria/yuma佢地幾個嘅專武材料,基本都無乜人理,現階段專武投資價值大部分都唔高
rosaria果件可以雙stat洗地傷,見過有人用,但反正都係唔急,新手更加唔需要理
睇英文好辛苦 鳴
鳩估應該得,我試左帶隻剩係可以anti-air嘅thunderbolt去打佢都會攻擊,所以boss同船果啲應該同時計ground/air
你明點解成日話要抽晒隨機再自選啦
呢隻game讀心能力好強,藍票pool抽到保底先中果啲角下次抽黑票保底果陣就會歪幾隻出嚟
兩隻隨機都師父
DLLM
無聲大佬
副總,黑徐,有病,yuna,
4揀2有咩推薦
特別係副總同黑徐只想2選1

利申覺醒無king,mina,amy
感謝你
感謝
呢4隻嘅話我自己用最多反而係黑徐+副總
Yuna越後期越少出場,多數都係打低難關屈下機,不過dimensional trimming果邊改左做3隊唔同之後,我覺得對yuna應該都會好啲嘅
假如無興趣揀晒兩隻ranger,想提升PVP就副總+yuna,想提升PVE就黑徐+yuna

有病我都係岩岩先換,關於佢嘅野建議問揀左兩隻果個gay佬
同埋下次post有d咩角唔好係collection呢度禁,真接係management度禁,再sort返rarity會易睇d
yuna真係,開荒先有用,
可能唔揀算,
兩隻ranger一齊揀好似唔錯,
話說副總PVE係咪無咩用
dimensional trimming果啲要air unit嘅關有佢會輕鬆啲,當然你box齊都有可能唔需要佢
Guild coop 8lv後必須,但相信呢度無人認真打guild coop
前7lv如果無辦法用mone+mason永封嘅話都需要用佢

但考慮到佢Pvp真係太煩膠, pve有啲end game關上到場算係咁
如果係v豚要做水魚買火雞skin就揀yuna
睇完上面既回覆 諗住選矇豬眼同lee sooyeon(副總?)
自己試下入去110個raid
連個盾都過唔到
新手問一下 R卡除左賣左去 仲有咩作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞