[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
頭兩隊用soldier mech可以頂到7成
之後兩隊睇好唔好彩

之後啲關好似仲會加上去
睇見artifact有得揀 免暈/免致盲/免封技
心諗唔通50層啲關卡會玩啲咁仆街嘅野
我發現dive有時仲會刷到個好煩嘅組合,佢一開場會空降一大堆anti-counter 200% dmg嘅兵仔
一無留心睇auto有時全隊比佢地溶左
可能我都整返隊metador soldier好啲
反正只要有immune stun基本就唔使理佢個機制
三木巴睇左EP10未好似好正
好想快啲有中文/英文ver睇

on9 quest
唔知幾多個月未試過嘅king+mk2解ban
順便e1都解ban左,呢個禮拜好似好玩
上個禮拜果隊8隻有5隻都食緊ban
係咪要比d fusion king了

拎齊ssr selector發現原來蛇女出咗
應該係日服啲角黎,我哋仲未有
睇左韓仔直播玩
劇情結尾無令人失望
期待season 3 打 愛歌 同 學會

勁難上 依家先gm
一上線見到痴撚左線
我套+9 4244都等左好撚耐
衝呀!!!
暫時20連勝

追緊上5000
Mk2二技+警車+trooper 一野轟落去個快感真係唔講得笑
好撚好玩
正常點會咁快有
佢預你用~5個月慢慢燒綠幣,你預一個月用萬幾綠幣左右,除左必課嘅pass(2000幾),至少都仲要補下啲bin pack/core pack/黑票pack果類立雜野

正常微課小課無可能做到,我估至少都要偏重課先會去拎個skin

btw呢排因為重置左completion同starter,我覺得黑沈佳個skin已經算易拎

試左勁耐sanae comp,估唔到最後都係去返a.shinjia...

之前on99以為要等解完hit check再burst down,結果原來burst down左跳左個hit check仲易打
警車ban 1我無特別落佢,反正今個禮拜大把選擇

Btw好似可以用先手olivie counter serina,我諗緊今個禮拜operator帶咩好
應該今個禮拜出掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞