[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
global都有

另外呢個係果張券嘅範圍
global收入多啲應該俾多啲野我地啦
https://www.prydwen.gg/blog/rearmed-gaeun-kit-revealed
rearm gaeun嘅介紹

btw根據公告,好似話如果keep原版果個效果嘅話,rearm之後嘅gaeun會勁得濟,所以先調整左

又真係幾撚正
咁要睇下實裝左之後咩環境先知
rearm套衫唔係幾中我
不過新skin 果套好正
都係鍾意新年多啲
本身都想買新年
但因為鍾意原skin 開技張圖多d 所以一直無買到

睇怕都要19000以上先入到頭100想放棄
會比a hori斬爆

想confirm下ASSR係唔係換yuna
唔想換錯
另外之後SSR換咩好
換其他覺醒角好D,個人認為黑徐好使好用
以你目前嘅角色池黎講,換yuna唔太好

Ps:玩咗半年Global 嘅新手
邊隻係黑徐

呢隻

呢隻角由我前期carry到我去後期都仲用緊嘅角,好用嘅地方就係佢無咁易死
例如xiao lin呢隻高輸出角會因為有時D怪會打中後排而死,反而黑徐唔會因為咁樣就咁容易死
當然黑徐比起其他角黎講,輸出一定唔係最高

你可以等下其他大佬俾嘅意見再決定
始終呢隻game俾我嘅感覺喺裝備>>>>>角色
想問下 黑裝 合成個 材料要點先有

入呢個
打中間同下面嗰關都會出黑裝材料
有ministra就揀左周哥先

如果你揀咗周哥嘅話,SSR角我就會揀呢隻Rosaria le Friede,生存力幾好,輸出都OK

如果前面坦唔起嘅話,可以揀隻天使盾,都幾坦得下

大部分核心嘅角,見你都有齊,剩底嗰D角反而喺某D關先會用得著,例如challenge關
你都可以去呢個網站參考下https://www.prydwen.gg/counter-side/tier-list/
佢會講解每一隻角色嘅特性同用途,方便你知道隻角有咩用
有留意到屌打全世界
懷疑拍埋韓仔度都追到
個人黎講幾中意rearm呢套衫
但係又有skin搞到想養2號機
而家冇得用skip黎成隊升lv搞到燒勁多幣去追
Alex 下隻rearm
練一隻rearm角,佢嗰資源需要求量唔講得笑

想問下呢關點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞