[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
volcano有冇功課抄
YT嗰堆都唔岩global用
好撚忙
課金貴左

研究左成個鐘volcano終於過到

自己摸索完大概係咁
第一關用air隊,但同時要定期擺角色去引爆船前面個炸彈

第二關要靠減治療盡快秒左前面隻def怪,然後就慢慢打死

第三關要靠ranger 爆發過dps check

另外查左攻略先知呢個dps check好奇怪,佢唔係計傷害量,而係睇你完check前打唔打到入下個階段
如果完check之前都轉唔到階段(打入下一格血多啲)就會爆船
隊嘅話我都拋個磚,始終係半夜一邊試一邊組出嚟,肯定唔係最佳答案

最直接嘅air隊+一隻地面角,不過evelyn同lucre調位會好啲,然後手動放ingrid
不過我之後發現就算硬食個自爆都無乜問題

呢隊相對上比較亂嚟,因為我唔太明佢隻boss嘅機制,反正有時會突然間死一堆人
唔減治療會過唔到第一隻怪,所以帶左ministra+spira,其他就乜都帶啲咁

針對defender嘅爆發隊,師傅嘅坦度好關鍵,100lv好唔穩陣,keep住會死咁
不過因為呢關會定期空投一個範圍無敵buff,勉強都叫過到
我都過到了
留名 ID:10559770 要等HOUR先入得
唔知記錯定咩,以前用電腦set完隊手機唔洗再set, 昨晚電腦set完今日電話入到去就要set過
而家升loyalty係咪都係得番吃書?
所有消粍體力既關卡都可以升loyalty
家陣dive 入場每秒隻艦都扣血,
咁用磨隊打50咪唔夠時間?
tower xiao lin係咪nerf完唔值整?
本身有另一隻嘅話之後可以退回材料
再用登入rearmed selector換番出嚟
啲材料就夠整tower
好似多咗人玩
隔離紅燒天堂個井炒到飛起
搞到想即刻係到課啲新手pack
直接抽110awaken
未想重課住
應該平過堆新手pack
我指個3300 3揀1a wakaen pack喎

我都諗緊換副會長定寶某個覺醒好,副會長打公會戰又好似有d用
副總玩pvp都好勁
建議換埋

呢張新手卷全部都無既情況下係咪選gaeun?好似有用過其他?
lin 同第一行右邊個粉毛都得
睇下咩隊,squad果啲會記低,但入到去先砌隊果啲不嬲都要重新set
Eg sp/supply ops呢啲
要睇下你磨到點
理論上滿血入場打兩分鐘左右應該無咁快燒晒掛... 不過無人知dive 50扣血扣幾快
Pvp睇返果個禮拜meta先知岩唔岩用,無以前咁無腦
有多資源咪整埋,儲圖鑑都係玩法嘅一種

利申我果隻仲係3星100lv, 等之後再搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞