[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
叫做半新手咁
多謝建議
會用左random先
希望中new
會唔會課金? 0課就應該係唯一一次拎Jisoo既機會
呢啲叫rearm角,屬於角色嘅強化(覺醒就係直情另一隻角)

你將原本隻角色升上110之後再用料去強化,就可以變成rearm版嘅1lv角
rearm嘅角色會改技甚至改職,同埋會多左隊長技,每招技最高可以升到10lv

kerstel xiaolin係呢隻game最強嘅PVE角之一,絕對要優先rearm
另外唔好搞錯左tower果個版本(nestkeeper),果個PVP向
Lounge69 團招人
有課但無買佢個pack
同埋佢好似無咩用?
我都出過把ranged dmg res +4.x%
frederick doma洗唔洗抽返隻?
定係用自選卷拎好
冇乜用 有課金咁就換其他先玩到最後真係差佢一隻齊覺醒再課
如果你有9成SSR既話可以換,少量PVE關卡要佢出現
追裝先發現銀bin洗得仲多過金bin
ministra一套7244打到天涯海角
咁換返隻先
我都係剩最後幾隻未有先換佢優先次序好低,但有時要佢上陣
玩左一排覺得韓系game 始終唔太岩玩
想蝕少少放返個ac出黎

TG: gbfdog
bin係咩
咁如果我rearm左既角要tactical update
咁我洗唔洗將隻材料升上rearm
洗裝change option個tuning binary
通常追完套裝4/4就會追個option務求令隻角色由30%CDR谷到70%
唔洗
我rearm laura都係食返sr果隻升
我出過3.9%睇下有無人可以差過我
柒左,原來上面張圖已經低過,無留心睇

唔駛諗,選周哥?
啲rearm data只可以靠每月換?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞