[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

assr揀邊隻好
DC rank獎勵多左唔少pt,仲要送傢俱

另外商店多左一大堆資源,以後除左換裝多好多野揀

大家記住每個月至少用20pt買一粒core
你有無咩關卡緊?
如果仲有PVE未搞掂嘅話,多數都係Queen/周哥/副總/Yuna
想raid穩定啲清到bitra就周哥
想打PVP就副總>yubin,E1靠之後farm
同埋大家記住每日都要打DC,因為改版後daily reward要出刀先有得拎,而且唔再係果少少錢,反而日日都會送DC pt
考慮到佢整體DC pt係比多左唔少,新手要儲裝會輕鬆好多

以前要每期top 50先可以穩定1期400pt(=1把武)
揀左周哥
https://youtu.be/Z1XCiJT2MSE
台服終於出覺醒sigma+活動
奧茲國>月亮未升起的夜晚>夢幻島永不復返,鋪左咁耐終於正式講天堂先生

幾時先到global出
原來capital point換果張assr都係自選 咁應該選邊兩隻好?
屌 無野了 我應該買2000果張先 on9左

再儲過啦,反正都係會換晒嘅
暫時仲差4隻覺醒(指揮>大嬸>curian>sigma)
3個禮拜一隻嘅話其實都係12個星期,大概3個月後就到sigma了
KR岩岩出左新公告,prydwen有翻譯
超長
"
Volcano打到幾層先刷好
定刷番relic算
volcano啲裝好似冇乜用? 不如刷番relic
無聲巴DC打咗未 點解班友隻lin xien可以坦到隻大蛇
岩岩睇左少少條片 sigma真係好qq
我覺得層數呢個設計真係鳩到無倫
Lv1同Lv10難度完全無分別,剩係得個戰力要求唔同
低過戰力要求會有debuff呢個正常,但真係唔明一模一樣嘅關點解要咁樣夾硬分幾十層,只係用嚟吹大條數

Sp又係分左成60層,但其實你只要過到第一層,基本之後都係訓住過,終極on9
呢個活動簡直係sigma bb主場
打左,我學人用chifuyu+linxien坦,一個全坦裝一個坦cdr, 未剔%嘅話基本唔會死
其實我仲未研究個機制,剩係知要保住地圖中間粒珠,同埋要解dps check
gauntlet 個制可唔可以好似以前咁顯示返有幾多point未清
點解你地咁快2000 capital point
我先得果1600
嗲老豆果到如果有配音就好
Dive個改動都係弱智
無左sweep功能一場dispatch彈出嚟嘅dive要打成十幾戰
一日咁樣打幾場極浪費時間,獎勵又得啲體同dive pt勁垃圾

尤其無左彈藥限制原本以為係好事,結果變成佢可以無腦加戰鬥場數
以往一場dive最多都係8-10場,依家全部十幾戰起跳,終於低層dive已經係咁,on99

呢個同dimensional trimming果啲關一樣,單純係用嚟拖長人玩嘅時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞