[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
]
聽日嘗試再打多5%...不過多左JP班人之後應該連100都保唔到了
yes,另外a.shinjia打後啲角全部都係PVP向多,自己揀鍾意嘅抽就得
主要係營運果期開始都無點再出新嘅PVE關

maestra係一隻玩勢力隊嘅PVP角,儲齊成隊愛樂咁玩其實幾有趣
有都唔一定打到
依家3關連住
是但一關過唔到其他過到都冇用
最難係第二關
個濕鳩dive越去到後面燒血越快,每場打慢少少就會集體收皮
btw依家踩到回20%血格好重要唔考慮打唔贏嘅情況,燒血基本上係無乜解決方法
你試下呢個得唔得
https://steamdb.info/app/1976440/
每日手動30幾關dive
要手動咁誇張咩,你打緊幾lv dive
我自己92lv暫時4隊只要full gear都仲夠力auto

Btw我依家完全放置dispatch刷出嚟果啲,除非真係好得閒可以擺係度掛
King nyb純pvp向,唔太建議,我覺得一係周哥一係yuna

d3沖左上d1
唔知有無機會上埋master
一個season咁長,巴打上埋GM都得啦
我都想
但係110又唔夠人多 池又唔夠人深上master 應該都難
有無人一入主線就彈game 重開機 kill app都搞唔掂 更新埋系統都一樣彈
+1

終於沖埋上master

靠呢隊由d3一路沖到上master
DC依家改左做只要打完就會扣次數真係無咁好一唔小心用晒次數又無得再試
終於知dive個無限stun機制係點

打觸手果啲細怪果陣,細怪死左嘅會就會stun晒同果隻細怪同職嘅角色,所以不斷清怪=無限stun特定職
聽人講boss格係會stun supporter+striker+ranger,所以要用defender/sniper/siege/tower呢啲去打
https://www.prydwen.gg/counter-side/ships/normandy

Uses an improved repair drone to restore the ship's functions. Significantly restores the ship's HP at regular intervals.

Max upgrade bonus: Recovers Ship HP by 8% every second

點睇 算唔算dive專用

我都喺靠artifact有全員免暈buff 先輕鬆過到
平時無呢個buff就要捱住stun 慢慢磨過去
本身有debuff減回血
所以一般船rush最實制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞