[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
剩係清晒佢送果啲體都接近2000啦
我清晒d體都係得1600
縮返場數就好
過唔到maze關 第3隻boss
好認同
依家dive真係好浪費時間
唔係有時間用電腦由佢自己打,我啲dive寧願擺係度唔清算

比起tactical update同唔夠rearm data呢啲小事,我覺得dive成個改動嘅體驗係最負面佢真係可以改到一啲好處都無
解唔到dps check? 帶晒你最勁嘅ranger+buffer基本就ok
我有套白裝CD 但副屬係skill haste唔係地減 完全唔夠坦
白裝cd副屬要地減好啲,無嘅話唔夠坦好正常,有都未必一定夠坦
尤其兩個acc最好係melee res+ground res

通常skill haste砌到50最盡,再多一定唔夠坦
如果想再坦啲會砌40(武器唔用humming用inhib) ,或者30(Maze case洗crit res)
搞唔掂
貼隊野睇下,但呢關要求感覺唔低

抄左你呢隊
師傅110都係坦唔住
咁白裝CD副屬skill haste其實會唔會用到 冇乜點用我洗走佢算
試下轉lake?
你師傅用咩裝,我用坦cdr去刷盾
組到我 #330隊?
好簡單
我自己未用過melee白裝嘅skill haste副屬長期都係地減
主要係真係要用坦cd果陣(eg DC, Raid, Guildcoop) 對地減要求多數都比較高

Ranged嘅話另計,用得melee res始終都係前排坦
未升架船
估唔到會用到Metador
岩岩同一個陣打多次又過到
Tactical好似比打pvp果啲屌到仆街其實重複角簡簡單單轉返fusion core/core碎果類資源咪算,何必過左3年先突登加新system

發現Bside真係有個傾向鍾意屎忽痕整埋啲無謂改動比人屌
DC有無教學 難打左咁多既 打唔過9千分
已刷 抽新assr 連三保底 想棄
發現dash 都幾常用下
但係我無
快啲去刷有兩關可以出,sr應該好快出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞