[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
食完飯再返黎check email
但係reg果時有無email同你講成功reg到
我無只係個網頁話成功
大家個code唔同?
CS1UTDKGJ08INT

自選覺醒+1000鑽
CS1UTDKGJ08INT ?

請教 前日先開始玩 船卷換Kamiizumi? Assr換shin Jia? 仲有兩張ssr換xiao lin同咩好
全部一樣
應該一樣,prydwen有人貼左,我都入到
我估佢單純係谷個reg數先搞到好似人人要自己reg咁
我岩岩就係巴哈見到同入左但我見上面巴打黑左佢
無amy真係極仆街,之後復刻都唔知抽定再等自選券好

揀完yubin剩低果張應該用嚟升寶算,諗緊比邊個好
原來無shin jia咁應該要ministra定joo shiyoon好 見佢排pve都ss
船券要enterprise先,除非你已經有

Assr邊有shinjia唔急嘅話我會建議換左capital pt果張隨機assr先,咁之後確保唔會重複再自選埋剩低兩隻
如果會課覺醒嘅都係類似情況,先課晒抽/隨機果啲,自選留返最後先揀

Ssr都係建議唔好用住,至少都抽完50抽免費抽先,尤其依家個pool有xiaolin
岩岩已發現卷無
上年已經有人話有amy卷 特登唔抽
依家3張都冇
明白
船卷我有張 係睇換咩船好
其餘角色果到 唔該巴打
另外問任何券都好,麻煩入到去右上角filter 揀not in possession,咁先容易啲比到意見你
人人都預營運會好似師傅mina果張咁樣跟返kr出,amy呢鑊真係中晒伏

Btw無amy都算,有周哥無ahori都係好撚狗
睇下咩新角啦,勁嘅話咁一定係揀左先,廢角純收藏嘅話就睇你重唔重視pvp

理論上唔係pvp愛好者嘅話寶6必要性比較低
比較休閒嘅揀自己鍾意嘅新角/舊角升寶算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞