[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
周哥for sure
之後追PVP先再揀N賓同E1
Jisoo集郵用
正常係拆SSR
但依家搵啲冇用既SSR拆比較好
有用既先寶3後拆
去lab拆SSR都有,定係冇埋
新手無SSR拆
原來planet shop有得買mone老母
公告冇提過有咩角國際原本冇
DC計分法唔同左
另外rearm前嘅tactical就算rearm之後都唔會消失
E1 farm出嚟咪算
我依家先岩岩清晒啲dive券/substream/ep8...然後發現自己一場DC都未入過
好耐無試過呢隻驚咁多野做了
就快要整TODO list
提提大家,
如果今日有係信箱拎晒所有野,其中一舊係dive入場卷,
dive入場卷每日派2,
最多去到10就唔會再派,記得清
個人認為成個更新最好係branch果度唔使搞咁多隊
用左勁耐先清晒14場
不過有排先打得返去dive 50
branch facilities 個到升dive level個舊野冇左? (Spatial Coordinate Amplifier)
但升raid lv個舊野仲係到
因為依家dive level係跟你右下角個dive depth去決定,唔再係跟brach facilities,所以想打高lv dive就要快啲打左先

raid就照跟返果舊野
4隻多餘ssr=1隻rearm, 慢慢儲啦

Btw保底一次覺醒基本都至少歪到夠rearm一隻
作為日常保底嘅非洲人,我啲ssr data應該夠rearm到kr ser進度仲要有剩
Dorma屬於啲有用但真係好少場合會用到
如果以前24人raid就會好啲,16人之後真係少左好多上場機會
Ep8所有上校嘅cg基本上都好好J
越多rearm data代表少咗越多寶
原本我隻lyudmila已經寶6
我rearm完kang仲有600幾
不過之前都真係浪費唔少dupes
Pass果啲唔講了,寶6king
有冇隊抄過唔到
新game
3000黑卷ready
真係哭能左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞