[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
冇game玩上黎share 下

佢啲新skin甚至有login effect

不過唔知4個月課唔課到咁多就真雖然應該都唔太難
課80k coins 都係每個月1.5 pack 多少少, 係4個內逼你用80k coins先係問題 唔想為skin 買垃圾
對非洲人嚟講可能用80k買黑票已經差唔多。。。。

Btw買下啲金bin/ core pack果類應該都差唔多嘅
慣咗等有sales 先買金bin 同黑票
今次更新多咗幾個ASSR selector買
有個好似3300coin
後悔當初抽咁多
家陣又冇得換Amy
呢家野不嬲係早抽早享受
最慘係無Amy
送既覺醒揀咩?想玩
要睇你本身有咩先
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=35627&sn=22641
無野做就睇下新覺醒先

Rosaria望落好似好屈機

普攻打單體果陣必crit+額外傷害
而且普攻會禁buff 2秒,仲要有無敵同類似轉階段嘅生存機制
特殊技可以無視100%防仲要減ult cd同加攻速
開ult就debuff增傷,仲要10秒無條件必crit
另外呢隻game終於有周哥以外嘅人識反擊

Ray係反擊defender, 出場有衝刺+擊退,特殊技同被動都係反擊保後排,大概不斷推線回血果種坦
點睇都係pvp角
開SER
佢啲2倍admin coin、新手pack、completed pack全部重置晒

新手pack自選覺醒券,如果新手會課少少嘅話,真係一開局就4隻覺醒
新驚

真係可以直接食pass角升滿營運果然係完全唔會在意呢啲野
以前無食果啲發晒達,尤其係6隻king果啲
開ser啦開ser啦開ser啦開ser啦開ser啦開ser啦
有追POST聽你講留左6隻

撞死晒啲仆街
不歸路
可以直接抽110assr
課完之後兩抽400黑票即中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞