[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
改版送咁多野都無人玩嘅話呢隻驚真係執柒
不過忙完開頭呢輪,送果啲野又拎晒嘅話,過一排又會養生無人上嚟
呢啲算小課啫
紅燒天堂果邊今個星期玩左3個井
呢邊有咩限時pack值得課
一定係副總啦
pvp極有用,guildcoop又可以玩,甚至volcano/relic果啲要用air隊嘅我都有帶副總

Btw我覺得assr嚟講,除左jisoo真係比較尷尬,其他點都係新角>升寶
多一隻覺醒應該會有用過某一隻覺醒多4%傷
Xiaolin同esterosa先,呢兩隻原版唔錯,rearm上神枱
ranger 選擇相對比較多,gaeun我覺得唔急,不過呢啲角印象中50抽免費pool都有,你可以睇下等唔等埋
有啲新手限時pack我睇唔到,唔排除講漏

Starter無時限果堆除左覺醒都唔太抵課
唯一可能會考慮嘅係replica(T5二線cdr裝),但可以等你中期開始煩唔夠cd裝再諗

100lv覺醒同110覺醒都好抵屌,基本上所有可以直接課覺醒嘅都值得課
因為抽過就知分分鐘兩個pack加埋嘅錢都未保底到一隻新覺醒

Company果啲主要係資源,唔介意慢慢儲嘅話唔使課,但會課資源嘅話就應該果幾個completion好過就咁課
最初隻game出時我見xiaolin係大獎粉毛就PvP用 睇tier list仲以為要隻Gaeun好d
感謝

除咗spd 同 ground 仲有咩好用
呢堆野kr好似都無點見人用,我估唔太使理...

最多都係聽過人會砌套spd比之後指揮用
Xiaolin真係由開ser開始就係大獎,中間雖然跌過少少,但一rearm又變返pve最強

聖騎嘅話有段時間太buff, 開頭5c太垃圾,4c先叫做可以用下,然後又係rearm變不死角上神枱

Gaeun嘅話其實一直都唔差,pvp無ban基本都會pick
只不過ranger競爭大,覺醒有asy ministra,低星有sobin管槍assault troopers,相對上少啲一定要用佢嘅位
印象中係得dc打armor一定要用佢

考慮緊3300果個
裝備應該唔考慮
但係再右邊係黑券pack黎
果啲其實抵唔抵
課黑券pack你點解唔直接課依家果個110覺醒pool#haha#do

呢個?
呢個係100lv,下面仲有個110lv
反正就係連升都唔使你升直接送比你

任何黑票pack都唔會抵過就咁買一隻覺醒,除非歐狗
搵唔到110果個
月pass係唔係必買
110要過左ep7定ep8先有
唔考慮啲限定野,微課小課嘅話綠幣月卡必買
綠幣嘅話優先課每個月battle pass
咁應該7,我前幾日未過8都好似已經有?
原來要咁後,咁當我無講過先不過100lv果個都好抵屌
卡緊係ep6 4-3
課隻100lv覺醒返嚟即刻夠你打到ep7(好似係
然後過左ep7又可以再課隻110返嚟打ep8

營運已經計算好晒
課金有無話手機定steam課會平少少
Steam我唔知依家係咪仲固定美金?
之前嘅話英磅好似平啲,所以我自己係an機英國ac咁課
其實都係計匯率而且依家好似有埋日區,唔排除又唔同左
真新手想問下ssr卷,ssr ship卷同ssr operator有冇話優先揀乜先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞