[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
中左 Lee sooyeon
咁唔駛退都得
初初見佢空中戰就簡左佢開局,點知又中番佢
好撚柒難打,仲要加埋JP啲人,以後保唔到30了

打到食晒屎咁先入到100

其實咁樣將兩個進度差半年嘅ser合埋一齊到底有無腦
尤其營運仲要成日強調自己係PVP向,日鳩日係度講要改善balancing,然後將兩個ser啲人撈埋一齊打
終極讀心驚

試用唔拎ahori出嚟pvp 用armor type主打反擊
對面唔出你都唔出 一係就出天使盾落船底
最好可以出到 yuna + 雙子 + 天使盾 當然要睇情況
我打咗超過5粒鐘先得17131
仲有咁多日 你呢個分可能會跌出去
佢個學生妹skin好J到爆炸...
我頭先打完感覺應該仲有提升空間,希望之後可以入到100

主要係發現原來佢果個減100%治療debuff唔係永久,只要錯開個debuff先開技回血嘅話會好打唔少但我覺得暫時都係太少攻略,搞到完全唔明機制係點...

暫時剩係知每扣1/3血就會開hit check,解到就stun一陣,而個aoe閃電應該就無方法避到,痛到仆街
起我tick 60%plan嘅情況下 最好係打到仲有半格血
但啲雷搞唔掂 3下我隻兔仔 箭佬同埋早苗全部死晒
今個禮拜ahori無ban都超難用
jake+副總兩個就搞到ahori仆街
隻仆街大蛇啲雷真係秒撚晒我全隊後排完全唔想打了
唔知2套anti ranger比晒2架坦克可唔可以第二個hit check出之前就殺咗佢
你果時仲話合ser唔驚難追排名
btw過到兩次DPS cheap點解都一下炸鳩晒我成隊
上面粒綠珠爆咗?
果陣明明話會分ser,點解又無左呢回事
愈諗愈唔爽
合完整埋D野真係on99
UI揀關打完直接去返最上/最左,
打關無經,
錢又唔係多好多,
抵比人屌
隻驚本身應該player base已經唔大
仲咁on9都唔知係咪嫌太少人玩想趕多啲人走
仲有要開新project都趕金主走
不過泡菜驚班泡菜仔日日上去玩屎玩到佢fix好
Pvp依家輸比高自己200分嘅都扣20
想入 仲有冇位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞