[I/A/Steam] Counter:Side (12) server 合併入坑好時機

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
慢慢洗啦,反正洗完黑白裝基于都無乜野做了
依家除左間唔中屎忽痕玩幾下latent都好懶得再整靚裝

其實倉入面成堆bitra T7我到依家都未知有無咩用
比soldier/mech嘅aspd又好似整swift抵玩啲
但係咁樣換返黎
套裝技咪match唔到囉
所以咪要洗所有binaries都係用落黑白裝上面,你預洗裝呢個唔課嘅話夠你玩到棄坑
介唔介意留一留住個位?會盡快apply
套裝技有得洗㗎咩
果啲4件cdr會有20%果個喎
之前咪有巴打問bitra melee latent有咩用,頭先DC問人先知原來eliz rearm會用到
set用金bin洗
sub stat先用銀bin洗,sub stat嘅precision都係用銀bin

有時見到日本仔啲gear真係打到有啲氣餒邊忽同rank
Jungle裝個2件10%地減會唔好用過def set
會唔會
啲裝佢地先有?
黃刀改版後global先出,姑且啲裝叫做人人都有,但正常global練度應該無人咁快升到上t7

呢場幾刺激
100金bin 2件cdr
呢一套真係無絕對答案亦都係好視乎情況去配,比你參考下

我自己兩個gordias acc洗左ground res,因為無多餘就無洗skill haste

weapon同armor就幾個組合都留左一套
兩件maze armor︰一件skill haste,一件crit res
weapon︰一把humming skill haste,一把inhib ground/counter res+cdr latent
通常配法都係類似咁樣
-50CDR (weapon+armor用skill haste)
-35cdr (inhib weapon+crit res armor)
-45cdr (inhib weapon+skill haste armor)

視乎咩角色同打果陣會唔會死
一般pve嘅話坦用melee res多,後排support可以用ranged
但PVP唔同講法,因為對面會多好多後排角輸出,通常睇情況做人/混搭
屌你老母又係5397呢啲濕鳩分
搞左15分鐘終於爬完果3分上到M1
今晚多左好多mina rush,開頭未習慣on99比人偷左幾次船

最後用呢隊打上去,yuna呢個禮拜真心舒服
尤其今晚無乜人帶harab,打大部分隊都幾順

由10點開始慢慢打,唔計仆街harab,打左咁耐最驚係塔xl同orca
呢兩隻唔帶返啲針對角(NYB/黑徐)真係難搞,好彩唔算多人用
operator既replacer king有咩用
https://www.epicnpc.com/threads/global-83lvl-all-awakened-and-most-ssr-selectors-and-more.2432325/
全覺醒賣緊400蚊美金,睇黎啲人想等佢跌到200先買
明明之前呢啲帳號一出,即刻就俾人掃曬
大奶既角色 我全都要 !!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞