【新春大吉】經典男裝討論(52)【皮鞋、西裝、皮件、配飾】

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
邊度入?他蘇?
Suede係unlined果對?係就買啦,舒服
冷靜幾日先
咩色,d光打到睇唔到
咩色,d光打到睇唔到
color8
Suede loafer 應該買 jm weston 180 定 alden? Thanks
both
想請問下各位師兄 一直都想整件類似落水狗,英雄本色呢類型嘅西裝 好似係叫無格構西裝,着落有casual感 我應該去訂做好定係成衣都已經有呢種效果?
通常會話: 你有無限既彈藥的話, 一律建議......
講真呢幾套睇落又唔casual又唔係無結構 你真係想著成咁既話可能去g2000都做到 係咪所謂啱身都未必咁重要(落水狗拍既時候因為無budget有啲演員只係著二手西裝)
但你要諗下脫離咗電影既環境同做既野之後 你仲會唔會覺得咁著係好睇
Sorry 唔get
Bespoke
想問吓有冇巴打係propercloth 買過裇衫,係咪真係perfect fit
大佬你要唔要重新思考一次你問緊既野
很抱歉,作為一個 AI 語言模型,我沒有個人經驗。不過,我可以告訴您 Proper Cloth 以定制裝的襯衫而聞名,它們的貼身剪裁和品質也受到了肯定。許多客戶在測量尺寸和遵循 Proper Cloth 的尺寸指南後都表示他們的襯衫完美地合適。

是的,您可以在 Proper Cloth 的官方網站上查看真實用戶的評論和反饋。您也可以在網路上搜索 "Proper Cloth reviews",以獲得更多信息。通過閱讀其他用戶的經驗,您可以了解到他們的產品質量和尺寸的真實情況。
Chat bot好多答案都伏黎龍景軒俾佢講左做日本菜
肯定會有伏,不過對人講人話,其他就交比AI

襯前排凍凍地著新大褸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞