覺唔覺得嚟咗英國之後開心咗好多?

1001 回覆
1441 Like 430 Dislike
呢度啲嘢唔係死人冧樓嘅
多數係鳩流流

屋企附近有條街好撚污糟
我都投訴咗幾次, 直頭影曬相
總之就係隻不停投訴
有圖有真相
咁你點睇大陸/香港d 高官家族都係外國藉? 咁多退休都去英美澳加?
我睇住街口隻白鴿死左,條屍成個月化埋骨都無人執
做嘢standard 會唔會降低咗?
有人死撚死添
係度揾兩皮 交完稅 交完NI 都得返萬六七
交租當一人8000 扣下交通 生活費都唔係有幾多錢剩
屌 你住鄉村關人咩事姐
你真係自己申請比人block
得少數移民好正常呀
而家班香港人咁愛國愛黨
做生意既又可以賺人民幣
d阿叔又可以叫大陸雞,有d直頭娶埋隻雞
申請埋3寶叫政府養
班師奶同後生淘寶不知淘得幾開心
佢地直頭想一國一制去大陸唔洗過關淘寶有免運
係呀係到都係月光族,不過勝在工時短左,住得舒服左,生活輕鬆左
因為香港自己一對一咁做野,朝早送完個仔番學就去做運動跟住沖個涼就番工,下奏基本上係無咩時間食野,多數都係食澱粉類,方便做野中間有時間塞入口夜晚都係樓下餐廳,香港啲餐廳一個飯得幾舊肉多數都係食汁撈飯/麵
P.s 原本以為自己食野求其頂得住英國啲劣食,點知佢地直頭係無味覺
我呢度附近前排有隻死狐狸
有人report咗, 好快就清理

唔同council做嘢都好唔同
唔算鄉村,倫敦附近既大town黎嫁喇,不過環境唔太英國姐
咁係英國食材平姐 前排睇新聞自從英國脫歐之後物價指數都跌咗 依家歐洲生活用品 食材都貴過英國
總之唔住London 就預左悶架啦
樓主你不如講吓你英國人工實收幾多
中港一家親 點會唔愛
d大陸妹波又大又姣 唔洗對住d ipad西面港女
班連登毒撚不知幾想快d真正統一
周圍d公屋阿叔已經教哂你地點做個開心快活人
娶隻大陸雞 瘋狂中出不斷生仔
養子防老
申請3寶 政府比埋屋你住幫你養埋老婆仔女

移民就無得咁玩架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞