姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
佢守波都幾多小動作
下下推腰
你老母出殯張車頭相會係姜狗定你老母?
開到第3,正評仲係過千,都幾勁
佢除褲放個屁都勁多人話好睇啦
真心講一句 , 條友話要衝出香港, 做亞洲世一。 一開始覺得佢幾有大志。 但係呢幾年無論唱功,跳舞好似無進步過咁, 反而退步左。 叱咤個表演,條友唱兩句就扯晒氣哮喘咁..相信如果唔係有播原唱音樂頂住, 真心唔知佢唱緊咩, 睇到都覺得尷尬。 佢現在的確係一位明星,但唔可以叫歌手
起埋林峰聽到佢唱乜先
佢首浮生若水好正,而且啲歌詞又好有詩意
呢個post 係屌緊姜濤 關mirror咩事
真心mirror 其他成員其實冇乜問題
樓主講啲野好中
佢以為自己藝術家, 但係份人真係好19, 自我中心咁
出完矛又要扮撚哂慘咁
唔講呢啲, 講專業, 佢又真係冇, 但仲以為自己係大明星
斷腳一時好返一時又未好返
班FANS仲打橫黎講, 同一件事同一個動作, 其他人做就矛, 薑做就冇野, 仲話好認真努力, 咩一時冇精神唔係狀態先咁
總之有咩明星就有咩FANS
睇返韓國仔10幾年前嘅水平

https://youtu.be/iBrtjT6ptgQ?t=44
你當神打咁睇個觀感就會fit哂
仲衰過中學果啲天才表演
你班人可唔可以唔好咁痴線
去完個廁所又要開4
其實我都好想脫粉呀
不如幕後爆下料我聽
佢同邊個拍拖呀?份人有幾西?
有品就唔洗係到俾人屌
TLDR哂
但畀個正皮
驚唔驚老母唔比你入門口
Mirror要好似error經歷一次由高峰撻返落嚟先有機會有返團魂

Error有一排真係無哂廣告、無哂話題
依家好返好多
自爆96睇得出佢哋真心熟 相處自然

Collar就由比賽之後直接出道
所以keep到鬥心同團魂
然後經歷埋低潮期
佢哋從來無7個活動 只會135咁去
就係唔想soching見到難受
新城嗰日有人影到Soching喺台下觀眾席
唔紅無job咪勤力啲練歌練舞囉所以而家咪有實力
紅咗就不可一世

歷史上有冇明星係咁 紅咗就本pea
新城嗰個係流料嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞