姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
作為一個廢中,成日聽到佢同佢啲粉講希望大家留意佢啲音樂作品,啲口吻好似一個才華洋溢嘅藝術家咁
真心問
好多歌係咪佢自己作?
填埋詞,編埋曲,監製埋?
即係好似以前嘅劉以達同家駒咁?
Pop子覆完提一提我thx
的確佢真係做得最好
但係佢搵得隊野就知會比人騎劫倨場90%人唔會係佢D FANS 囉
連登小眾
娛一記者有冇睇post呀?係呀講緊你呀
夠唔夠膽將呢個post報導出街呀?
平時淨係識吹奏,真係有批評聲音就扮盲
我敢講而家多咁多人反姜反鏡,你啲偏頗報導絕對有責任
18年造星時最支持姜濤
覺得佢有星味
出道後唱live一次比一次災難就唔鍾意了
一路退步一路講出「亞洲第一」、「冇人留意我作品」
越發覺得呢個人超級假
逼到我變hater
巴打呢幾日都要報平安
伯母追星追到咁,以前係咪都係狂迷?
Collar出道冇耐就已經經歷咗咁大單嘢(都叫做共過患難),我諗個Bonding點都會強咗(除非一開頭已經有裂痕)
班賤種關於鏡既野就乜撚都吹奏 食屎啦去
畀著我老母係咁
我即刻買針插鳩個公仔隻眼
人地薑唐氏嚟架, 梗係覺得鏡全靠薑逼CARRY
實情JER, IAN 就算JEREMY都好過薑逼
好似唔見佢有回
鏡中鏡控訴自己成名壓力有幾大已經有夠on9啦
你紅直情係無天理
樓豬而家似逼死自己
一日就推上第三板

我支持樓主
佢唱埋啲master class/ 鏡中鏡黎反駁佢口中既haters
但到頭來就係佢鳩唱完呢啲先多haters
真係諷刺
以前我覺得蒙著嘴直頭可以取代明日恩典既地位, 好岩D 小朋友畢業或者婚禮唱
鏡中鏡我都冇刻意download, 我一直都覺得係佢想試唔同風格, 只係咁岩我唔鐘意
而家我只係覺得佢係一條好撚自大, 以為自己真係歌王既on9
我既playlist 已經冇佢既歌
3個post都唔敢出現
呢類公仔見到就憎
根本係鬼國十幾年前整先
而家香港師奶又跟風
主要係整俾D韓星或者吳亦凡之類
個個樣都係咁上下
只係搞下髮型眉毛就算
一見到就覺得好撚嘔心
造工又差
你睇黑色衫嗰個下巴嗰條縫線🙈
毛公仔控表示狗也不屌
一係就老屈你係cctvb 打手
總知你唔撐姜濤就係打手啦
又唔出多啲街睇吓出面個世界幾多人憎佢
堅慘
當日佢班傻西fans迫黎明要讓位俾佢
要請佢做嘉賓已經覺得好撚柒有問題

老實:你邊位?
要黎明讓個位俾你坐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞