姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
Master Class開始勁無病呻吟,屌哂全世界,個個都對我唔好,我係受害者,喘中喘就係Master Class2.0,而且比Master Class更難聽
相由心生
講得好好

下下吹到佢地係百年一遇嘅奇才咁真係頂唔順
幫佢地作歌果班奶到
話佢地演繹有幾神 幾咁天才
包裝到自己好撚提攜年青人
呢班音樂人做咗咁多年
有無咁樣不斷讚d好歌手
有無一視同仁?有實力嘅係得mirror?
再講mirror實力去到邊係人都知
講唔過去就話好努力好禮貌 我屌啦

咪因為知痴mirror會有班誇誇群去多謝自己
又多d野撈
根本好enjoy呢種光環
好癲呀樓主
好長,但睇哂,只能夠講 好中肯

睇完伯母事跡,笑左出聲
出道前明明唔係咁笑
又唔係真係好似Edison咁天生靚仔
睇佢咁歪咀笑 唔知點解感覺好似小朋友扮緊大人咁
大佬 正正經經咁笑唔得架咩 仲要成日用個37面對鏡頭
真係好做作唔同自然
唔止呀jer
其他每個人都睇到有進步
Jer 由俾人笑感冒到而家細膩咗咁多肯定下咗唔少苦功
Ian 向全能音樂人邁進
Stanley lokman 做戲已經唔使講,做得好好睇,睇繩角野人睇到喊
Edan Jeremy 好珍惜每次機會,睇到進步,亦睇得出佢哋好尊重自己工作
連連登仔最憎嘅anal ,係厚粉又扮嘢,但每次上台首首都盡全力去跳,跳得好睇㗎喎

睇過造星都知佢哋唔係韓國訓練生咁準備好哂先出道,鍾意佢哋嘅人就係鍾意睇佢哋努力,進步,然後懶熱血咁喺自己強項發光發亮,而家有幾個真係做到,先會繼續有呢份期待同支持

係得姜,啲前輩又錫住佢,歌影視都俾哂機會佢,佢自己將啲機會浪費哂,然後就同人講點解你哋唔可以好好欣賞我哋呢班後生仔

成日聽得最多姜糖鍾意佢啲咩,話佢有禮貌啦,可愛啦,謙卑啦,聽撚到皺哂眉,咁你唔去鍾意柴犬,好可愛㗎,訓練得好好識俾手,餵佢食嘢又識等,幾謙卑幾有禮貌
想知樓主呀媽點諗
入Mirror Post睇大把啦
班傻閪話緊你地係圍爐反鏡咋

MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派樂壇黑社會白卡毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(568)願傷者平安
https://lih.kg/yREwwdX
可惜成日傳Ian好大脾氣

希望之後佢會好啲,收下脾氣已經好夠做
一定要追擊條撚樣
唔好比劣幣驅逐良幣
第一年含著撚說愛你 睇得出佢隊友係鄧佢開心 (可能個陣仲成團仲霉)
第二年落台白卡上身 眼尾都唔望隊友
今年jer 個樣直頭呆撚左
呢啲好講求定力,同埋佢對於佢自己嘅要求係點,仲有就係外邊冇人講咁佢後面條Team或者佢啲老師(如果有上堂)應該都會講啩

我而家真係唔知佢到底係覺得自己已經做得OK合格定係其實佢都有啲自知之明

但係我真係覺得Fans洗版式吹捧唔可取
Edan男排嗰陣都正常啲,宜家好似學咗日本仔啲浮誇演技咁
係啊,AL日夜喺連登比人貼相狙擊
但人地真係有做野,係做得好定唔好嘅紛爭
但肥薑係即情過左身為歌手嘅底線
Pish
LM
正常客套啲應該話自己咁紅都係因為mirror同一班隊友支持,唔會講到咁 咩紅左花紅要作佢接job帶埋啲隊友成日聽話佢謙虛,真係唔知佢啲謙虛邊度黎
班鏡狗2年前係娛台也文也武周圍辣火頭

依家縮哂入狗竇, 仲要加密細細隻字先敢留言

做fans做到佢地咁不如咪撚上連登la, 死返去TG 圍爐算la
我聽到佢講「當佢親人 有互動」真係唉撚咗出聲
我先係你親人呀
你當人親人 人地都唔知你乜水
你同人有互動 你打俾佢嘅字佢望都費事望

如果我上c朗個ig留言恭喜佢去沙特搵錢
世界盃出局dm佢支持佢
係咪我都c朗都好有互動
AL係膠面同扮野
但跳舞方面真係冇得話佢 佢係舞台出盡力
姜?佢有諗過improve 自己?
對眼似吸毒咁 搞咩呀佢
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞