姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
佢係咪當咗同fans搞video call 呀
一直都有留意鏡所以我明樓主講佢既所有衰野
依條白卡仔又懶又無料扮四條,團歌Hea到鳩彩
性格差到我覺得佢話自己無朋友根本係自己攞嚟
推到姜b睇到依個post,唔該改善下
你真係好撚惡頂
一直覺得dear my fd首歌係消費緊佢所謂朋友,先唔講佢啲垃圾歌喉,佢出首歌果陣我已經同我啲fd討論,佢咁樣拍個mv出來,其實我唔明有幾尊重佢朋友同佢嘅屋企人,我唔信死者屋企人睇住個mv見佢地個仔點死會覺得好光榮。真係完完全全體會到咩係將自己快樂建築在別人的痛苦上。而一班傳媒pr 姜糖就一尾用「可憐」「咁細個承受呢件事」去包裝姜濤真係一個好善良嘅一個人。如果死果個係你屋企人,比人拍成mv,重演一次佢點死,比全港人睇,你接唔接受到?https://youtu.be/S3cHTNEsCcY

一早已dislike
聲音經過處理啫
搞到我把聲都變到老牛咁
睇到咁你唔去鍾意柴犬唔小心笑撚左
pop大哥 我屌你老母

其實代入埋可能花姐個仔應該都好撚憎姜濤
屌 fans meeting都唔應該戴住個口罩咁無誠意啦
面對面就話要防疫啫
已經係zoom call擺明懶得執個樣就整個口罩算數
咁快已經3個po
姜b又有排病啦
成班垃圾葡萄港男係度圍爐

出去望下個世界啦 圍埋係連登一個po自慰
見過連Antony fans都有
個po講mirror拎獎,但洗版清一色話支持咩王勁仲加好多emoji
其實由soching開聲嗰一下
七個嗰種由心而笑嘅團魂
班鏡恨都恨唔到
https://youtu.be/D5oDtaSC_gc
個笑容真係無得扮
佢哋真心戥soching開心同自豪

而且gao知自己唱得差
(連尼住都出聲話其實係支咪後台無較返唱歌mode)
佢事後有喺ig道歉亦都無多多藉口

如果我係mirror
我嗰晚睇完off/on一定慶幸collar唔係男團
咁大怨氣
佢真係勁度自大 諗起佢「讚」Stanley話咩教佢唱歌做戲真係好撚癲 自己成Pat屎咁仲好意思講呢啲有的沒的

之後極度懷疑佢今日AW唔出現係呢幾日俾人彈到惱羞成怒發脾氣,又話腳跛嗰日跑得幾快成粒波子咁彈黎彈去,cam man都追唔切

樓主呢篇真正用作品說話 句句都勁中
其實呢樣嘢就純粹係某啲鏡狗 或者話係其他地方都會見到嘅有啲智障fans嘅通病
一個娛樂公司點都唔會淨係得一兩個藝人
新人簽咗唔去捧分資源 學李嘉欣話齋 咁簽嚟把撚呀?
屌你老母
其實你知唔知你每一次留言都加深緊公眾對鏡viu嘅仇恨?
睇調教你Mirror都知班人只係同事啦
冇connection 爭嚟爭去
有團體表演先合體
花姐係工作需要
姜糖係癡撚咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞