姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
姜粉真係特別捨得駛錢

我陰謀論啲
大家都捧佢上神枱係因為所有人都有利益關係
班藝人唔敢踩姜,怕得罪傳媒廣告商
所有大台傳媒都係靠緊廣告收入吊命

背後有得益嘅人同團體都會買網軍買views幫手谷,唔係淨係得viu pr ,講負面說話影響到佢哋就即刻被圍屌…姜粉講嘅嘢真係好似有人train過咁

樂壇大哥大姐都要勁努力做嘢用作品說話,唔得閒理佢哋
都係中國人 不用分那麼細

都係洗腦Propaganda
Fans同kol睇嘢有濾鏡,唔公允就預左
傳媒為左唔得罪viu吹奏埋一份,個生態就唔正常
咁邊首先係
https://www.youtube.com/watch?v=O00nG7eIiC4&t=306s
邊一個發明了encore

呢首拎至尊歌曲本身就笑話
樓豬考順仔
唱首風兩不改比伯友聽先
冇上連登都唔代表唔會越嚟越憎姜
應該話佢哋嘅target audience就係宜家呢班死忠粉
唱歌跳舞掂唔掂 唔係呢班人care嘅嘢
佢做戲同唱歌一樣
唔開字幕都唔知佢講緊咩
見親有佢嘅戲都唔想睇
係 01 愚壹 果啲真係垃圾到 好似崇拜主席咁
伯母經歷左d咩
而家仲有冇聽the Beatles ?
或者初出道嘅193都係咁(自爆96有講話193把口真係好衰下),我諗佢舐過幾鑊嘢再加上見到保錡咁樣應該都成長咗啲?
個comment搞到我醒起80年代撚伯同哥哥D Fans又係好撚癲
兩邊互片人身攻擊
結果哥哥為左平息紛爭退出歌壇
鏡仔中最好係JER
唱得, 戲唔錯, 跳一直慢慢變好, 永冇HEA場
人品好, 態度好
往死裡打
做藝人公眾人物無可能無 haters

佢能夠做到中意佢嘅人多過唔中意佢嘅人已經成功啦
巴打好慘
伯母知道有呢個post未
佢未知姐係姜糖睇唔到
娛一新假期記者入嚟未
佢根本冇呢個深度同能力去carry
佢個表演反證返鬧佢係啱嘅
憑實力上位先有資格diss人
屙舊屎都有人爭住買
每一次睇到呢隻蛇型手我都好唔爭氣咁笑左
印象中我睇過一兩條之前頒獎禮既片,佢拎獎時冇好好多謝fans,製作人同公司咁..可能其他場合有講我唔知啦..
其實禮貌上一上台點都要多謝製作團隊,多謝佢fans先啦,基本禮貌同尊重
你拎呢個獎其實唔係真係只有你拎,係其他人一同付出先有
所以有時覺得佢思想仲好小朋友,唔識人情細故
平時娛記好撚鐘意連登炒post 當新聞出,請問依家登左報未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞