姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
強帖再留名
佢北上邊有人要
呢個真係要等㗎喎
而家好難憑空推測佢哋係咪真係咁冇定力,一上位就利慾薰心亂晒龍
上次阿mo單野已經知viu行政係差到離譜啦
笑咗 真係一眼都冇
最接近係一起身嗰下望咗ian個肚腩一下
撚有人夠膽報咩
玩快樂男聲
點講都好, 都叫新人, 咁嘅表現好唔錯啦
佢地之前應該都冇乜演戲經驗?
而且睇得出STANLEY真係好有心去做戲
樂觀啲睇
佢地班癲婆覺得mj john同佢地個神同lv
證明佢地都欣賞mj john
其實佢咁樣算唔算係初初出道嘅193
恃住自己多Fans就為所欲為噏得就噏

但係而家193都叫做學精咗啦喎,佢反而而家先嚟搞啲咁嘅嘢
(不過年齡上兩個差成十年,唔知對於理解呢啲人情世故嘅差異有無關係)

mv都hea跳啦
lokman叫做有經驗拍狂舞派出身

send俾你老媽睇
其實點解佢個嘴長期歪
係咪真係以為自己係edison
其實我對jer同ian觀感幾好
佢地d fans都正正常常
好撚低調
姜濤講控制唔到我條訪問片
IAN成個毒撚咁坐係角落拎住兩個獎等人問個下覺得好鬼好笑
Lm
反而成日俾人屌既Edan AL 又冇乜嘢

Edan 雖然都係衰個幾樣,但俾人感覺真係有努力做好藝人個角色,AL都一樣,都至少敬業

係得姜呢個人怪怪地
成日37面Chok 到飛起(睇佢唱live永遠側面咁款)

出左道之後唔知點解變左一笑一定係陳冠希式歪嘴笑(明明之前都唔係咁笑,唔知邊度學返黎)

再出埋首dmf, 假到出曬汁,仲要用黎拎獎(唔係話唔得,不過個人覺得係消費緊佢死咗嘅朋友)

仲有之前睇個套調教mirror?好似係 stephy 問姜,類似咩比起其他隊友咁紅,有咩感受之類,仲記得佢係答花姐叫佢接job時幫手推埋其他隊友,叫啲廣告商要埋佢地,但佢個tone係好似被逼咁做咁如果做佢隊友聽落都幾銀耳呢段
多得佢班fans,
佢做得好少少就會比人無限放大同讚 (例如佢拍果個MV)
做得差又唔會有人屌(例如打波撞人、跳舞Hea)

導致條友串到仆街
COLLAR都係垃圾,唔洗分得咁細
之前睇新聞講佢地有啲成員聯絡另一個成員仲要靠公司傳達,FD極有極啦仲團魂,笑撚死人咩
感覺mirror呢隊野玩多一兩年就會散
依家咁多人屌姜生 其他成員一定都會各自有諗法 加上佢上次表現咁尷尬 話唔定已經私底下笑緊佢
記者朋友
辛苦樓主
追星追到失去晒理智
錯手負皮左
就咁睇都覺得清好慘
快啲屌醒清老母
加油
果陣我睇到都O曬嘴
佢唔應係節目咁講,好似可憐佢班隊友咁
愚壹唔止唔敢寫衰,仲奶姜奶到雪雪聲
出首歌出套劇都出十幾萬個po吹奏
仲請埋咩咩文化大師出pr文
就係越見呢啲,越對姜濤反感

佢無料就柒埋一二邊做乜柒嘢都唔得閒理佢
偏偏鍾意自吹自擂搶soundbite講到自己對樂壇有抱負傳媒又好幫手吹捧
今鋪清袋真係自作孽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞