姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
有用心去表現瘋狂同真白卡係兩回事
有睇曬 但到第一張圖 藍球個part
已經睇得出你唔撚識野
上個po 有個回覆話 唔中意睇你可以熄電視 同 你唔中意香港可以移民 係一L樣
精境
娛一個洗地post真係睇到火都黎撚埋
當全世界都公認佢當日表演失準,佢竟然可以係唔知邊到搬件文化人(邊撚個王陽翎?)出黎話佢有勇氣乜料
再加埋班老母粉盲撐留言
根本係害緊佢多過支持佢
我都冇

I mean我Day1聽到佢哋已經覺得係垃圾
睇完覺得樓主講得好正 好啱好多姜粉走火入魔咁

追星有精神信抑其實好事 但好多都癲到唔知點講好影響到其他人

我自己無咩留意Mirror 但youtube睇左ChillGOOD TV 張敬軒+Ian Music Panda嗰集 記得中途Ian有分享佢開到mini concert 但ig收到好多dm比人鬧 點解佢可以開concert先 係都應該XXX先 之類 搞到Ian對自己無晒自信 質疑自己 唔敢唱歌咗一排 當刻聽到個腦唔知點解會覺得係似姜粉既行為比較多唔排除係其他人既fans啦 因為Ian都無開名

但如果追星追到咁 要不斷DM攻擊人地 踩低人地去抬高自己偶像 我真係覺得依啲風氣超級唔好
Stephen訪問?係幾時架
想睇返
同邪教如出一轍
出道就肯定自大口臭
早排個節目4個傾計都有講
但衣家就應該收哂火純粹係鏡頭前維持住個串形象
所以要sell 進步同成長佢同Poki有資格過姜多多聲
啲Fans又接受比人鬧咁好笑嘅?
佢哋好撚多文化人幫姜背書
唔撚知佢哋咩文化啦
總之痴撚線
搞到我醒起藤原龍也
D人見佢係做戲天才 可以將個奸樣做到出神入化
結果就成日要佢做要咆哮既角色
不過日本演員唔係個個都咁浮誇既 除非佢賣點係搞笑姐
有解釋喎
講得好呀
咩樂壇百花齊放喎
咩狗屎垃圾都可以叫自己做歌手
調教你MIRROR 有Stephy果集
好頂唔順佢嘅唔專業,但唔專業極都有盲粉撐

好似姜濤之前整親隻腳去唔到個樂在維港音樂會要用Zoom出現,屌你出到嚟又戴口罩又hoodie 笠頭又低清,你化好個妝執好個頭著件靚衫坐定定正正經經同人講幾句有幾難?勁唔尊重大會,講緊個音樂會係有其他國家嘅音樂人出席,你咁樣丟香港嘅架

Fresh grad 做zoom interview 都知要著件恤衫啦

最搞笑係佢咁樣出現班糖都喺現場嗌到缺氧

更離譜嘅係我同個姜糖同事講點解佢出現要包到實曬唔見樣,佢問係咪覺得姜濤唔止整親隻腳咁簡單,仲有其他傷…我自己係鏡同錯粉我都唔識答佢估唔到啲媽媽級鏡粉係咁諗嘢
把聲咁似花蛆
之前聽娛記啲人報佢 拍緊無限斜棟果陣趕哂啲crew出去同條女喺廠入面鬧交

希望唔係真,睇panda 覺得佢都算nice的

利申我個song list有佢啲歌
apple 班娛記一向賤種

apple 高質從來係靠戰地記者, 果籽, 講車, 講小工藝
娛記由始至終都係垃圾
原來而家興戴呢啲耳環
唔係zoom咁近都留意唔到
高八度咁吓
然後勁撚浮誇嘅表情
突佢個勁撚大嘅鼻哥窿

然後用佢唔知邊度鄉下嘅鄉音讀台詞
https://youtu.be/ESRfuIxBBPU
真,同樣係跪地白卡mode
jer表演狂人日記嗰隻白卡睇得好舒服
演唱會嗰陣佢都講到全靠佢帶挈,Stanley Tiger先一齊同台表演佢首歌咁屌佢自大到,個演唱會12個有份㗎
又出story評Stanley唱歌演技,話教Stanley做戲好撚鍾意扮大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞