姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
其實katch係咪同pccw有關係
睇得出樓主真係飯,恨鐵不成鋼個隻真飯
好似得呢啲對姜/鏡既人根本no body care 佢 唔會知佢做過啲咩 亦都懶得打咁多字出嚟

賤鏡狗:一定係犯太歲
一班缺乏認同社交既人 圍埋一齊小圈子
有人係完全無人理既社交裡面突然有個圈子理你 你分享有人認同
一班loser 結集起上黎圍爐 真係好難叫醒佢地
因為佢地都唔願醒 醒左就無左個圈子比佢地有社交有寄托

當中仲有 PR 係裡面帶動班人團結 谷班人付出時間 錢
愈付出就踩愈深

同D 韓國邪教差唔多 拉D社會邊緣人 組成個龐大既團體
當中教主同D干部就分唔同任務出去吸人血
呢首歌根本參考travis Scott
FB不嬲都有啦
不過果個係堅藍尸GROUP
見解論證,整合拓展
以為拎住蘋果個名出嚟大撚閪晒正一食屎狗

愚一妓者不得好死,其他有份自我噤聲嘅妓者都一擔擔
俾你食你食唔食
你知道無論開乜嘢價都有人俾
樓主係咪同我一樣, 未算係fans但都曾經鐘意聽姜濤既歌?
唔係曾經鐘意一個人, 好難打幾次千字文去批評佢
佢岩岩出道果幾首歌, 聽得好舒服.
但因為1月1號姜濤既表現, 我而家好撚憎佢.
妹妹仔點會追姜濤
人地追歐巴架
姜糖既仔女多蚊係5一10歲
我諗mirror入面相對成熟個班,eg lokman, Stanley其實都知個團再係咁有問題,都唔好意思上台拎咁多獎,亦覺班鏡粉on9
睇一睇#3就明
https://www.youtube.com/watch?v=3euRDKzPS4M
呢首好歌就比你班垃圾搞到五強都不入
樓主 唔該你開到你阿媽脫粉為止
佢把聲好雞仔,好似Lin住喉嚨
起碼開到佢到收皮啦
Dear jane同好歌距離其實都係有啲遠
買樓有咩問題
放支香上去 會點你老母會唔會打到你仆街
今晚等你報平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞