姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
啲心好似有分顏色
AL係粉紅, JEREMY係紫, IAN係藍
其他唔鬼記得
唔用又戴埋黑超上鏡都似
我自己對依條肥仔冇好感 出道至今歌影視冇樣掂
直到啱啱個禮拜日見到佢喺個台度發癲真係唔明佢點解可以喺呢行生存到 出街見到佢啲fans攞住個邪教公仔周圍自拍好似鬼上身咁 究竟追星追到咁係咪真係一啲問題都冇? 最慘喺有老公果啲鏡粉貼海報貼到成間屋都係 通屋都係邪教公仔 啲老公仲俾人改埋花名叫前夫 我聽到呢兩個字真係火都嚟撚埋 一啲尊重都冇
換轉啲老公喺屋企貼山岸逢花 明里妯佢地啲海報又得唔得啊 班傻閪fans真係越嚟越病態
唯一慶幸既係迷姜濤好過中亮碧絲
辛苦屋企人,買乜食乜都要睇牌子,揀隻牙膏都要睇佢地。
點會 要拍廣告
係連登破萬正評都好少見架

高官仔女自殺係新聞 但蟻民仔女自殺只係數字
https://lihkg.com/thread/392564/page/1

如果呢個post有10000like唔該連尼住同我ban撚左肥屍
https://lih.kg/571514
點解一定係港男
古天樂做戲都差
樓主阿媽係完全冇寄託
呢個都係我地傾咗好多年嘅問題

唯一真係姜濤改變咗佢
所以我老豆最初真係真心真心好鄧佢開心
係冇諗過會變撚咗邪教咁

上個post我都有講
早幾個禮拜 我地三個食飯講起姜濤
我硬係忍唔住話佢過哂火
之後我老豆趁佢行開 細細聲同我講咗句

「算啦 佢傻咗嫁喇」
係到扮處男 扮唔打飛機 收皮啦姜
仲有鏡叱吒隻舞真係慢到喊
都仲係唔齊
我就係望撚完先發現姜糖真係痴撚線
哇屌咁撚陰濕嘅?明讚暗踩
齋講最近套季前賽,條友已經係老鼠屎

Stanley 做中佬/ Ian 同生癌細路兩條線好好睇睇
Edan肥仔做返一貫搞笑交到貨
連1狗3 都有場懺悔爆喊戲交到出黎

屌你老味姜逼連自然咁講句對白都做唔到,一開聲作狀到表情又好似唔識控制肌肉咁over哂,佢d線最多時間偏偏睇得最辛苦
可能佢哋老婆要望住姜濤海報先有高潮
先唔講演技,佢廣東話咬字唔正做戲好難會好睇
真 佢啲live係穩陣
雖然係K歌
但肥姜連K歌都未唱掂
跟住個導演仲要讚佢
全世界都就曬佢
同埋果陣有好多勁歌手 唔似而加咁
咪玩啦清
佢拍戲仲衰撚過唱歌
我唔想係戲院出面發現無戲好睇要走人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞